Louis Hotels: Πράσινο φως για πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ζάκυνθο – Τα επόμενα βήματα

14:30 3/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για την ανέγερση του ξενοδοχείου The King Jason Zante στην κοινότητα Πλάνου Ζακύνθου έδωσε στη Louis Hotels, η Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Στη Ζάκυνθο θα ανεγερθεί πολυτελή μονάδα από την Louis Hotels, η οποία θα διαθέτει 87 σουίτες δυναμικότητας

197 κλινών, πολλές από τις οποίες θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Επιπλέον θα λειτουργούν 3 εστιατόρια, 9 εξωτερικές πισίνες και υπηρεσίες θαλασσοθεραπείας. Η προοπτική ολοκλήρωσης και λειτουργίας του The King Jason Zante υπολογίζεται για το 2024.

Όσον αφορά τη Louis Hotels Exclusive, διαθέτει πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Μύκονος και η Ρόδος. Ειδικότερα, στην Κρήτη λειτουργεί η μονάδα Asterion Suites & Spa, στην Κέρκυρα η Kerkyra Blue Hotel & Spa και το Louis Ionian Sun που βρίσκεται σε φάση ριζικής ανακαίνισης και αναβάθμισης, στη Μύκονο το Mykonos Theoxenia, που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το Once in Mykonos, ενώ στη Ρόδο, το χαρτοφυλάκιο του ομίλου περιλαμβάνει το Amada Colossos Resort.

Εκτός από τα 6 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ο όμιλος διαθέτει ακόμη 20 πολυτελή ξενοδοχεία στην Κύπρο, Λεμεσό, Πάφο, Πρωταρά και Λευκωσία, διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της το Hilton της κυπριακής πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζεται, ότι στα τέλη του 2019 η Blackstone, εξαγόρασε πέντε ξενοδοχεία του ομίλου Louis και συγκεκριμένα τα: Louis Zante Beach, Louis Grand Hotel Glyfada, Louis Corcyra Beach, Louis Plagos Beach και Louis Creta Princess μέσω του σχήματος Leonidas Holdco, προς 178,6 εκατ. ευρώ. Λόγω του μεγάλου αριθμού των ξενοδοχείων, η συναλλαγή είχε λάβει την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

To άρθρο Louis Hotels: Πράσινο φως για πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ζάκυνθο – Τα επόμενα βήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Louis Hotels, Πράσινο, Ζάκυνθο –,Louis Hotels, prasino, zakyntho –