Ένα απέραντο σανατόριο η Κίνα - Έχει μολυνθεί με κορονοϊό το 70% του πληθυσμού της Σανγκάης - Τεράστιος αριθμός νεκρών

13:34 3/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Για πρώτη φορά στα χρονικά Κινέζοι αξιωματούχοι παραδέχθηκαν ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό είναι τεράστιος. Μάλιστα, σύμφωνα με γιατρό στην Σανγκάη το 70% των 25 εκατομμυρίων κατοίκων έχει μολυνθεί.

Υγειονομικοί αξιωματούχοι στην Κίνα μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσαν ότι αυτή την στιγμή στην χώρα υπάρχει αύξηση στους ασθενείς που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και σε όσους έχουν χάσει την ζωή τους από κορονοϊό.

Όμως, παράλληλα προσπαθώντας να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις ισχυρίστηκαν ότι δεν συμβαίνει στην Κίνα κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει

σε άλλες χώρες.

Μάλιστα, άσκησαν κριτική και στην απόφαση συγκεκριμένων χωρών να επιβάλλουν περιορισμούς και μέτρα σε όσους φτάνουν στο έδαφός τους από την Κίνα και απείλησαν με αντίποινα.

Μόνο το πρώτο 20ημερο του Δεκεμβρίου υπολογίζεται ότι μολύνθηκαν 248 εκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή το 18% του πληθυσμού.

Emergency room at the Army General Hospital of the Eastern Theater Command, #Shanghai, Jan 2. #chinacovid #ChinaCovidCases #ChinaCovidSurge #ChinaCovidDeaths #ChinaCovidNightmare #COVID #COVID19 #ZeroCovid #CCPVirus #CCP #China #CCPChina#ChinaCovidNews pic.twitter.com/e7h7Y52mNw

— Aswini Santra 1998 (@as22sa98) January 3, 2023

 

 

To άρθρο Ένα απέραντο σανατόριο η Κίνα - Έχει μολυνθεί με κορονοϊό το 70% του πληθυσμού της Σανγκάης - Τεράστιος αριθμός νεκρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνα - Έχει, Σανγκάης - Τεράστιος,kina - echei, sangkais - terastios