Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παππάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση του Survivor

13:22 3/1/2023 - Πηγή: NewsIt

“Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα” ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα του Mega Καήμέρα για το Survivor κι όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο καιρό για παλιότερους παίκτες, που θα συμμετέχουν ή ενδέχεται να λάβουν μέρος στο φετινό κύκλο. 

«Δεν έχω υπογράψει για το Survivor,

δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τη δίψα να πάει στο Survivor, γυμνάζεται, ιδρώνει. Για μένα δεν γίνεται Survivor χωρίς Αγγελόπουλο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να μπει γιατί έχει 90% ριάλιτι», πρόσθεσε.

«Με έχουν κουράσει τα ζευγάρια, ξέρουν το παιχνίδι, θα το σκηνοθετήσουν κιόλας. Δεν είναι ζευγάρι η Βαλαβάνη με τον Βασάλο. Οι κακουχίες σε φέρνουν πιο κοντά», είπε κλείνοντας.

To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παππάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση του Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Γελάω, Αλέξης Παππάς, Survivor,elizabeth eletsi, gelao, alexis pappas, Survivor