Τζάμπολ το Σάββατο

Η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη με τους εκπροσώπους της ΕΟΚ και των σωματείων της Α2, για την οποία διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο, διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Οι κ.κ. Παπακυριάκης και Σμυρνιώτης που εκπροσώπησαν τις ομάδες της κατηγορίας και ειδικότερα τις έξι που διεκδικούν τα χρήματα προηγούμενων επιχορηγήσεων, έμειναν ικανοποιημένοι από τα όσα τους είπε ο "ξανθός" πράγμα που σημαίνει ότι αναστέλλουν την απόφαση τους για

αποχή από την πρεμιέρα. Έτσι, το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί κανονικά το τζάμπολ της πρώτης αγωνιστικής στην Α2, με τους ανθρώπους των σωματείων να αισιοδοξούν ότι η δέσμευση του υφυπουργού να βρεθεί λύση σε όλα τα "καυτά" προβλήματα που τους απασχολούν θα υλοποιηθεί.

Ο κ. Ιωαννίδης φάνηκε αποφασισμένος να δώσει λύση άμεσα και τόνισε ότι θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις προκειμένου να κλειστεί μια χορηγία από τον ΟΠΑΠ. "Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, θα τα δούμε όλα στη πράξη", ήταν η ατάκα του προς τους εκπροσώπους των σωματείων και της ΕΟΚ, εκτονώνοντας προς το παρών την κατάσταση και σηματοδοτώντας την έναρξη του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα