"Φτιαγμένη για τίτλους"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι και όχι μόνο. "Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίρνει τίτλους βάση του χαρακτήρα που διαθέτει" είπε αρχικά και συνέχισε: "Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει πρεμιέρα. Δύσκολα παιχνίδια, ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, μάς

δίνει μεγαλύτερη πίεση γιατί πρέπει να κερδίσουμε".

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον όμιλο του Ολυμπιακού λέγοντας: "Είναι πολύ ανοικτός για κάθε αποτέλεσμα. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί" και συνέχισε μιλώντας για την Κάχα Λαμποράλ: "Είναι πιο έτοιμη από μας, καθώς έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια της σε σχέση με μας. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει κίνητρο, καθώς αποκλείστηκε πέρυσι από την πρώτη φάση των ομίλων. Έχει δυνατότητες, έχει φιλοδοξίες και ισχυρό κίνητρο για να προχωρήσει. Άλλωστε όλοι έχουν έξτρα κίνητρο να κερδίσουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε πως "ο Λο θα είναι στην 12άδα. Δεν είναι 100% έτοιμος αλλά θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Σε ότι αφορά στον Περπέρογλου θα δούμε αύριο ανάλογα με την κατάστασή του".

Keywords
Τυχαία Θέματα