Πρώτοι στόχοι Βεργίνης - Νάτζφεϊ

Η αλλαγή πλάνων στον Άρη έχει φέρει τους "κίτρινους" σε δύσκολη θέση. Οι μεταγραφικοί στόχοι είναι πλέον πολύ λίγοι και η διοίκηση σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή έχει καταλήξει στην οριστική της απόφαση. Πρώτος στόχος για τη θέση του πόιντ γκαρντ είναι ο Δημήτρης Βεργίνης και για τη θέση του πάουερ φόργουορντ ο Στέφαν Νάντζφεϊ. 

Σχετικά με τον Βεργίνη, οι "κίτρινοι" προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Μπιλι Κις, είχαν επικοινωνία μαζί του, ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως ενδιαφέρεται έντονα να αγωνιστεί στους "κίτρινους", όμως το οικονομικό χάσμα δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθεί.

Έτσι υπήρξε στροφή προς τον Βεργίνη ο οποίος ξέρει την ομάδα αλλά και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με τον οποίο συνεργάστηκαν πέρυσι στον Άρη. Εφόσον βρεθεί η "χρυσή τομή" για τα χρήματα που του οφείλονται από τις προηγούμενες δύο χρονιές, τότε θα αποτελέσει τον βασικό πόιντ γκαρντ της ομάδας.

Όσο για τον Στέφαν Νάτζφεϊ, η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μικρή και οι άνθρωποι των "κιτρίνων" ευελπιστούν πως θα πει το πολυπόθητο "ναι" προκειμένου να αποκτηθεί και να "κλείσει" το ρόστερ της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα