Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη ο Ολυμπιακός

Μεγάλο το ενδιαφέρον στην Euroleague της Παρασκευής (02/12), με τις δύο ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται σήμερα. Αμφότερες, μάλιστα, έχουν εκτός έδρας αποστολές, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα στην Τουρκία (19:00) και τον Παναθηναϊκό να αναμετράται με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (22:00), στην επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ στη Βαρκελώνη. Στα δύο υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας

(20:00) και η Σάσκι Μπασκόνια φιλοξενεί τη Γαλατασαράι (22:00). Πάμε να δούμε αναλυτικά προγνωστικά μπάσκετ του κορυφαίου στοιχηματικού site στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε με τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Νταρουσάφακα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με ρεκόρ 5-4, με το στόχο αμφότερων από την αρχή της σεζόν να είναι η είσοδος στην πρώτη οκτάδα, στη χειρότερη περίπτωση. Μετά από τις εννέα πρώτες αγωνιστικές, το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει δείξει εξαιρετική εικόνα, με αποκορύφωμα τη νίκη της επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δύο εβδομάδες πριν. Οι “ερυθρόλευκοι”, από την πλευρά τους, θέλουν να κερδίσουν στην Πόλη για να ρεφάρουν κάποιες “κακές” ήττες. Περιμένουμε ότι θα γίνει μεγάλη “μάχη” στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θεωρούμε ότι είναι δύσκολο για κάποια από τις δύο ομάδες να ξεφύγει στο σκορ. Ο Ολυμπιακός, αν δεν αναλωθεί στα τρίποντα, όπως έκανε στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στην Πόλη. Μένοντας... πιστή, λοιπόν, στην καλή της άμυνα, η ομάδα του Σφαιρόπουλου, έχει τα φόντα να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει. Επιλογή από τον αγώνα είναι ο Ολυμπιακός +2.5.

Επιστρέφει ως αντίπαλος ο Πασκουάλ

Περνάμε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για την επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος. Εννέα χρόνια κάθισε στον πάγκο της Μπάρτσα ο Πασκουάλ και απόψε αντιμετωπίζει τη μεγάλη του αγάπη. Οι “μπλαουγκράνα” ετοιμάζουν πολύ θερμή υποδοχή στον πρώην προπονητή τους, όμως, αγωνιστικά βρίσκονται σε κακή κατάσταση, καθώς προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες σε επίπεδο Euroleague που συνοδεύτηκαν από απογοητευτικές εμφανίσεις, απέναντι σε Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατασαράι. Από τους απόντες, του Σαββατοκύριακου γύρισε ο Κλαβέρ, σήμερα αναμένεται να παίξει και ο Ντόλμαν οπότε μένουν εκτός οι Ρίμπας (χάνει όλη την χρονιά) και Ναβάρο. Επιπλέον την τελευταία εβδομάδα η Μπαρτσελόνα έκανε την προσθήκη του Άλεξ Ρένφρο από την Μπάγερν και ο Αμερικανός γκαρντ έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη πλευρά, έκανε το καθήκον του και κέρδισε την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ, αλλά το σημαντικότερο γεγονός εκείνης της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του Τζέιμς, νωρίτερα από τον χρόνο που υπολογιζόταν αρχικά. Ως αποτέλεσμα, οι “πράσινοι”, με τον Αμερικάνο γκαρντ και τον Κένι Γκάμπριελ, θα είναι πιο “γεμάτοι”, με μοναδικό φυσικά πρόβλημα εκείνο της απουσίας του Γκιστ. Αυτή την εποχή η Μπαρτσελόνα είναι μόνο για κόντρα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ, ακόμα και να νικήσει, και να επαληθεύσει το +4.5 υπέρ του.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα