Το στοίχημα της Παρασκευής

Με διπλή ελληνική συμμετοχή είναι τα τέσσερα σημερινά ματς της Ευρωλίγκας, ενώ υπάρχει και Γερμανία και Γαλλία για να αυξήσει τις επιλογές μας.


Νταρουσάφακα - Ολυμπιακός με σωστά μοιρασμένες τις αποδόσεις στο 1,79-2,25. Δικαιωματικά ελαφρύ φαβορί οι φορμαρισμένοι Τούρκοι, πάντα ικανός ο Ολυμπιακός.

Αναμένεται κλειστό ματς, που σημαίνει ότι μια πιθανή προσέγγιση είναι οι νπικες εκατέρωθεν με 1-5 πόντους, αλλά ο άσος κρίνεται ικανοποιητικός από μόνος του.


Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις ρευστά τα πάντα και όχι για 1,44. Η έδρα κάνει τους Σέρβους φαβορί, αλλά είναι καλή ομάδα οι Λιθουανοί. Προκρίνουμε τον άσο, απορρίπτουμε την τιμή του, ο καθένας ας πάρει τις αποφάσεις του.


Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και το 1,50 του άσου δεν γίνεται εύκολα κατανοητό. Προτιμότερο το 1,55 στο +6,5 του Παναθηναϊκού που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Αν το... πουλήσει κιόλας.


Μπασκόνια - Γαλατά λογικός ο άσος του 1,35 αφού οι Τούρκοι όσο δυνατοί είναι μέσα, τόσο χάνουν έξω. Οι Βάσκοι είναι καλοί, θα το πάρουν το ματς.


Η Γερμανία έχει αμφίρροπα παιχνίδια. Το τελείως... ρώσικη ρουλέτα, Μπρεμερχάβεν - Γίσεν με μοιρασμένο σετ μεταξύ δυο ομάδων που έχουν διαφορά μιας νίκης και παίζουν τελείως... ελεύθερα. Μακριά κι αγαπημένοι.


Στο Μπραoυνσβάιγκ - Φρνακφούρτη είναι σωστά φαβορί το διπλό, αλλά το 1,40 δεν αρέσει. Πρώτη τύχη έχουν οι φιλοξενούμενοι, θέλαμε καλύτερη τιμή.


Πάμε στη Γαλλία με 4 ματς και αρχή με το Λε Πορτέλ - Σολέ. Γερή έδρα, αδύναμοι φιλοξενούμενοι, λογικός ο άσος, παράλογο το 1,47. Δεν είναι και θηριό η Πορτέλ για τέτοιες αποδόσεις, δεν παύει όμως να είναι φαβορί.


Παρόμοια περίπτωση στο Τουλόν - Ντιζόν. Ισόβαθμες ομάδες, παλεύουν πάντα οι φιοξενούμενοι, θα πάμε στο διπλό με τους 5,5 πόντους στο 1,88.


Γκραβελίν - Σαλόν σε απόλυτο ντέρμπι, με ισορροπία... τρόμου και στις αποδόσεις του 1,93-1,91 και ειλικρινά δε βρίσκουμε λόγο ενασχόλησης.


Ορτέζ - Σαλόν Ρεμς για το φινάλε σε άσο του 1,22 που είναι δίκαιος και ισχυρός. Τον εμπιστευόμαστε, αποτελεί επιλογή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα