Στο προσκήνιο (και πάλι) ο Μάρτιν

Η τρίτη διαδοχική ήττα (σε Ελλάδα και Ευρώπη) έχει φέρει τους "πράσινους" μπροστά σε μια κατάσταση που δεν είχαν… συνηθίσει. Αυτή της πίεσης και της αμφισβήτησης του κόσμου τους, όπως καταδείχθηκε χθες το βράδυ με τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Χίμκι (67-79). Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γνωρίζει καλά πως εν θερμώ αποφάσεις θα οξύνουν την κατάσταση, γι αυτό προσπαθεί -σε συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη- να ανακαλύψει τι φταίει

προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μία από τις αιτίες είναι η έλλειψη ενός ακόμη "ψηλού" αφού ο παραγκωνισμός του Χίλτον Άρμστρονγκ καθιστά πρόδηλο πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα έναν παίκτη προκειμένου να ενισχύσει τη φροντ λάιν του.

Έτσι, ήρθε (μετά από καιρό) στο προσκήνιο και πάλι το όνομα του Κένιον Μάρτιν. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ παραμένει… άνεργος αφού δεν έχει εξασφαλίσει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του ΝΒΑ, κάτι που τον μετατρέπει σε μία σπουδαία μεταγραφική λύση για το τριφύλλι.

Οι "πράσινοι" έχουν αρχίσει να "ξεσκονίζουν" την περίπτωσή του βλέποντας πως μπορούν να τον κάνουν δικό τους, αν και έχουν γνώση πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα