«Όλα εξαρτώνται από μας»

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στον τελικό κυπέλλου της Κυριακής (9/2, 19:45, Δ.Τ.) με τον Αρη στο Ηράκλειο και αυτό οι «πράσινοι» το γνωρίζουν καλά. Όπως επίσης γνωρίζουν πως η έκβαση της αναμέτρησης θα κριθεί από τη δική τους συγκέντρωση, κάτι που υπογράμμισαν Ρόκο Ούκιτς και Γιόνας Ματσιούλις στην προπόνηση που έκαναν το βράδυ του Σαββάτου (8/2) οι νταμπλούχοι στα «Δύο Αοράκια».

Αναλυτικά τι δήλωσαν:

Ρόκο

Λένι Ούκιτς

Για την έκβαση του τελικού: «Είναι ξεκάθαρο πως όλα σε αυτό το παιχνίδι εξαρτώνται από μας. Από το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε, πόση ενέργεια θα καταθέσουμε στο παρκέ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και με ενέργεια όπως είμαστε συνήθως στα μεγάλα παιχνίδια, τότε δεν έχω αμφιβολία για την κατάληξη του παιχνιδιού. Με όλο το σεβασμό στον Αρη, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, κατά τη γνώμη μου όλα εξαρτώνται από μας.

Γιόνας Ματσιούλις

Για τον τελικό: «Κανείς από μας δεν θεωρεί πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό παιχνίδι. Εχουν αλλάξει προπονητή και έχουν επίσης αλλάξει λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τους. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχαμε δώσει με τον Αρη πριν από λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα. Θα είναι μια σκληρή μάχη που θα κριθεί όπως όλοι οι τελικοί».

Για το αν η κούπα θα είναι δώρο για τον ίδιο, αφού τη Δευτέρα (10/2) έχει γενέθλια και γίνεται 29 ετών: «Από τότε που γεννήθηκα θυμάμαι πως οι τελικοί έπεφταν συνήθως πολύ κοντά στα γενέθλιά μου. Το να κερδίζω κύπελλα είναι η προτεραιότητά μου, ανεξάρτητα αν είναι κοντά στα γενέθλιά μου ή όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα