Αθηναίου στο Basketblog.gr: "Να φανούμε αντάξιοι της φανέλας μας"

Με αντίπαλο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, η δουλειά του Γιάννη Αθηναίου στον αυριανό τελικό (09/02, 19:45) αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο γκαρντ του Αρη γνωρίζει πολύ καλά τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα του για να φτάσει στη κατάκτηση του τροπαίου, αλλά δε χάνει την αισιοδοξία του.

"Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Θεωρώ πως είχαμε τρεις ημέρες να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα

μπορούσαμε", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αθηναίου στο basketblog.gr, με τον ίδιο να συνεχίζει λέγοντας: "Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του κι αν θέλουμε να έχουμε τύχη σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή στο πλάνο μας. Είναι ένας τελικό και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε και της ιστορίας που έχει ο Αρης. Πιστεύω πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο".

Οσο για το κομμάτι που θα πρέπει οι "κίτρινοι" να επικεντρωθούν περισσότερο από κάθε άλλο, ο Αθηναίου είπε: "Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και να ελέγξουμε το κομμάτι των ριμπάουντ επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα