Κερδισμένος ο Άρης

20:22 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 2-2
(14', 29' Παύλου/ 43' Ντίνα, 54' Ονόγιε)

Τα αμυντικά λάθη των δυο ομάδων κυριάρχησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Άρη Λεμεσού και το τελικό 2-2 αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με διαφορά δυο τερμάτων. Στο 15' ο Τομάς με κάθετη πάσα έδωσε στον Εγγλέχου που με σουτ σημάδεψε το αριστερό

δοκάρι, με τον Παύλου να παίρνει το... ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ. Ένα ολέθριο λάθος στην άμυνα του Άρη με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήταν αρκετό για τους Μυτίδη και Παύλου για να κλέψουν τη μπάλα με τον δεύτερο να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής και να κάνει το 2-0 φτάνοντας τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Άρης πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την ΑΕΚ μετά από αδράνεια στην άμυνα, όταν ο Ντίνα με κεφαλιά μείωσε στο σκορ στο 44'. Τελικά, στο 54' ο Ονόγιε εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη απόκρουση του Καταλαά και από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.
ΑΕΚ: Εσκαλόνα, Μεγκρελασβίλ, Καταλά, Παύλου, Τομάς, Ιβάνκο, Μυτίδης (66' Πιντάδο), Σκοπελίτης, Εγγλέζου (69' Μάτσι), Ζαΐντ (78' Κάστρο), Γκριν
Άρης: Κωνσταντίνου, Αριστείδου, Ολίβα, Γκράσι, Οζίας, Ντάεμεν, Πιντσέλι (82' Κωνσταντίνου), Οκόγιε, Ντίνα (85' Θεοδώρου), Τουράμ, Γιουσίφ

ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ-ΔΟΞΑ 0-0
Για τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι η ΑΕΚ Κουκλιών έμεινε μακριά από την νίκη με την Δόξα να παίρνει ισοπαλία για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο τελικό 0-0. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με την πρώτη σπουδαία στιγμή στον αγώνα να σημειώνεται στο 52ο λεπτό για λογαριασμό της Δόξας.
Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πάβλοβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά απέκρουσε με δυσκολία ο Καϊρίνος. Στην επαναφορά και πάλι ο Πάβλοβιτς προσπάθησε να κάνει την προβολή, όμως ο Ακόστα έβαλε την κόντρα και αποσόβησε το γκολ. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι είχαν την τελευταία τους ευκαιρία να φύγουν με την νίκη αλλά το δυνατό σουτ του Περέιρα απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Καϊρίνος.

ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ: Καϊρίνος, Γκόμες, Ντε Μπρούνο (59΄ Σταμπολίεφ), Γαρπόζης, Ιωάννου, Ακόστα, Βραντζικάν, Σιέλης (69΄ Παχταλιάς), Γουέσλεμ (59΄ Αράμπα).
ΔΟΞΑ: Ματέο, Μπακέρο, Βιλέλα (80΄ Πεδρίτο), Μάρκες, Λεονάρντο, Πάβλοβιτς, Περέιρα, Σουάρες, Λέαντρο, Ρόντρι (72΄ Οικονομίδης), Καρλίτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα