Οι αδικημένοι του All Star Game

Οι 24 θέσεις του All Star Game ήταν ούτως ή άλλως πάντα. λίγες, με τόσους καλούς παίκτες να «λάμπουν» στο ΝΒΑ. Ωστόσο, φέτος, αφού οι βασικές 5αδες είναι θέμα του κοινού, η επιλογή των αναπληρωματικών έμοιαζε μία από τις δυσκολότερες «αποστολές» των τελευταίων ετών. Η ανακοίνωση για τις ρεζέρβες της γιορτής της Νέας Ορλεάνης έκανε χαρούμενους τους 14 παίκτες που άκουσαν το όνομά τους, αλλά αρκετοί παίκτες που δεν

συμπεριλήφθηκαν σε αυτές, μάλλον έμειναν παραπονεμένοι.

Από την Δύση, εκείνοι που έδειχναν να έχουν θέση στο All Star Game ήταν οι Άντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς, αλλά μάλλον «πλήρωσαν» την μέτρια πορεία των ομάδων τους. Ο Ντέιβις μετρά φέτος μ.ο. 20,4π.-10,4ριμπ.-3,3κοψ. και αν και έχει επιδόσεις που είχαν σε μία σεζόν οι. Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Σακίλ Ο'Νιλ, Χακίμ Ολάζουουν, Αλόνσο Μούρνινγκ και Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ(!), δεν επιλέχθηκε για την γιορτή που θα γίνει στο «σπίτι» της ομάδας τους, των Πέλικανς. Ο Κάζινς, παρά τους 22,6π.-11,6ριμπ. δεν προτιμήθηκε, ίσως λόγω του προβληματικού χαρακτήρα του αλλά κυρίως για το ρεκόρ 15-30 των Κινγκς. Στην ίδια Περιφέρεια, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ προφανώς δεν επιλέχθηκε λόγω του τραυματισμού του, ενώ ο συμπαίκτης του στους Θάντερ, Σερζ Ιμπάκα θεωρούσε πως είχε πιθανότητες λόγω των 14,7π.-11,8ριμπ.-2,5κοψ. του. Εκτός του All Star, παρά τις καλές πορείες των ομάδων τους έμειναν επίσης οι Ντέιβιντ Λι (Ουόριορς-μ.ο. 19π.-9,8ριμπ.), Γκόραν Ντράγκιτς (Σανς-μ.ο. 19,7π.-6,1ασ.), Μάικ Κόνλεϊ (Γκρίζλις-μ.ο. 18,2π.-6,3ασ.), ενώ θα μπορούσαν να έχουν τύχη και οι Τζαμάλ Κρόφορντ (Κλίπερς) και Νικ Γιανγκ (Λέικερς), που σαν 6οι παίκτες έχουν καταγράψει φέτος μ.ο. 17,9 και 16,9π. αντίστοιχα.



Στην Ανατολή, εκτός έμεινε ο Λανς Στίβενσον των Πέισερς, που κάνει μία καταπληκτική σεζόν και. αυτοπροτάθηκε, μετρώντας μ.ο. 14,2π.-7,1ριμπ.-5,3ασ.. Ο Άρον Αφλάλο πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, με μ.ο. 20π.-3,7ασ.-4,3ριμπ., αλλά οι προτελευταίοι Μάτζικ δεν του έδιναν ελπίδες επιλογής και μεγαλύτερος αδικημένος μοιάζει ο Κάιλ Λόουρι. Ο γκαρντ του Τορόντο «εκτοξεύθηκε» μετά την παραχώρηση του Γκέι και αν και έχει μ.ο. 16,8π.-7,6ασ.-4,3ριμπ. και μερικές σπουδαίες εμφανίσεις τον Γενάρη, δεν προτιμήθηκε, σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν. Πικρία προφανώς θα ένιωσαν και οι Τζεφ Τιγκ (Ατλάντα-μ.ο. 16,2π.-7,3ασ.) και Αλ Τζέφερσον (Σάρλοτ-μ.ο. 19,3π.-10,4ριμπ.-1,3κοψ.), αλλά οι επίσης ψηλοί Μπος, Μίλσαπ, Νοά, Χίμπερτ που επιλέχθηκαν, δεν του άφησαν χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα