Στοίχημα ΟΠΑΠ: Ο ΠΑΟ για νίκη

Και σήμερα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι από τον ΟΠΑΠ στα πρακτορεία! Με τέσσερα παιχνίδια από την Ευρωλίγκα στο σημερινό μενού και ΝΒΑ που θα διαβάσετε την ανάλυση σε άλλο λινκ και με ελκυστικές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα για ολα τα γούστα και άμεση πληρωμή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ χωρίς όρια πονταρίσματος. Και με ελληνικό ενδιαφέρον στα bet μας με τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα

στο ΟΑΚΑ να είναι ικανός για την μεγάλη νίκη ενώ στις άλλες αναμετρήσεις οι συνθήκες μας οδηγούν σε καλές επιλογές.

742 ΓΑΛΑΤΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 8,5

Οριακό ματς καθώς κλειδί ειναι το τρίποντο της Ζαλγκίρις. Αν η Γαλατά παίξει δυνατή άμυνα και είναι άστοχη η Ζαλγκίρις το ματς θα είναι 10+ , ειδάλλως θα είναι ντέρμπι. Συνεπώς δεν αξίζει κάτι. Ή πάμε με το διπλό. Η Γαλατά αν και πάιζει με σημαντικές απουσίες πήρε μεγάλο διπλό στο Μόναχο με την Μπάγερν χάνοντας πάντως το +13 αλλά κρατώντας την νίκη και στην Τουρκία έχασε 67-78 από την Εφές. Η Ζαλγκίρις παραμένει χωρίς νίκη αλλά είναι πονηρή ομάδα με το τρίποντο και αυτοκτόνησε στην Ρωσία με την Κούμπαν καθώς έιχε και 16π διαφορά και δέχθηκε ένα 13-0 στο τέλος και έχασε από 67-75 στο 37'! Δεν έχει βάθος και μένει από δυνάμεις όπως έγινε και με την Μακάμπι εντός.

743 ΠΑΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1,5

Το μεγάλο ματς της εβδομάδας και κανονικά αυτές οι αναμετρήσεις είναι No Bet αλλά εμείς πάμε με την νίκη του Παναθηναϊκού στο κουπόνι μας στον ΟΠΑΠ καθώς περιμένουμε ένα ντέρμπι αλλά η έδρα και η άμυνα μπορούν να οδηγήσουν σε ελληνική νίκη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την 1η του ήττα στην Τουρκία με την Φενέρ σε ένα ματς θρίλερ που το γύρισε με 6τρ στο τέλος από 47-33 και πέρασε και 64-67 αλλά έχασε με παράπονα και για την διαιτησία. Σε φόρμα, πλήρης με τρομερή άμυνα και γεμάτο ΟΑΚΑ. Η Μπαρτσελόνα του Παπανικολάου έιναι άνετη καθώς είναι αήττητη και με τα διπλά με Φενέρ και Ολυμπιακό ακόμα και με ήττα εδώ είναι κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας. Στην Ισπανία δυσκολεύθηκε εκτός με την Σεβίλλη(62-57), εκτός ο Λάμπε. Πάντως χωρις άγχος είναι πιο επικίνδυνη και κλειδί είναι ο Ναβάρο.

744 ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΕΦΕΣ 6,5

Παιχνίδι που είναι περίεργο αν και θα το πάρει μάλλον η Λαμποράλ με την έδρα αλλά θα προτιμησω το άντερ (149)στο κουπόνι μας. Η Λαμποράλ είναι σε άσχημη κατάσταση και τρίζει πάλι η καρέκλα του Σκαριόλο αφού διασύρθηκε εντός με τον Ολυμπιακό και στην Ισπανία έχασε εκτός από την Φουενλαμπράδα με 74-73 αλλά τελικά μπήκε στο Φάιναλ Έιτ του κυπέλλου από σπόντα! Η Εφές του Αγγέλου και του Βασιλειάδη πήρε μια απίστευτη νίκη χωρίς τους εκτός και πάλι και είναι σημαντικές απώλειες Χόπσον και Ερντέν, με καλάθι του Πλάνινιτς από το ένα καλάθι στο άλλο στο μηδέν! Πρόβλημα στο σκορ και στηρίζεται στην άμυνα, μόνο με διπλό θα έχει ελπίδες πρόκρισης. Στην πατρίδα της νίκησε πάντως 78-67 την Γαλατά.

745 3,5 ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΟΥΜΠΑΝ

Κανονικά είναι κλασικό No Bet αλλά η Παρτίζαν είναι νοσοκομείο και η Κούμπαν έχει την ευκαιρία της. Πιθανό και το άντερ 143 αλλά βάζω και την νίκη της Κούμπαν που βρίσκει ιδανική ευκαιρία σε μια δύσκολη έδρα. Η Παρτίζαν μην ξεχνάμε ότι με την τρομερή της έδρα και άμυνα και ας είναι μια φτηνή ομάδα, έκανε και την έκπληξη με την ΤΣΣΚΑ αλλά έχασε εύκολα (47-19ημ!) στο Ισραήλ από την Μακάμπι. Μάλλον θα έχει πάλι τον προπονητή της Βουγιόσεβιτς που έχει πρόβλημα υγείας αλλά έχει πολλές απουσίες καθώς έχασε και τον Μιλοσάβλιεβιτς και τον Τέποιτς και είναι μισή! Η Κούμπαν είναι ακριβή αλλά άπειρη ομάδα και έχει διακυμάνσεις αλλά από -16 με την εμπειρία και την έδρα και ένα 13-0 στο τέλος νίκησε εντός την Ζαλγκίρις και πάει για πρόκριση αφού παιζει καλά και εκτός

Keywords
Τυχαία Θέματα