Με την πλάτη στον τοίχο οι «αιώνιοι» - ντεμπούτο Αλβέρτη!

Με την πλάτη στον τοίχοι αγωνίζονται σήμερα (14/3) οι δυο εκπρόσωποι μας στην Ευρωλίγκα καθώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Τop-16 ο Παναθηναϊκός με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του φιλοξενείται στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης από την Αναντολού Εφες (20:00, Novasports2), ενώ ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός αγωνίζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» της Βαρκελώνης

απέναντι στην αήττητη Μπαρτσελόνα (22:00, ΔΤ), χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Η εντός έδρας ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα την περασμένη αγωνιστική προκάλεσε αλυσιδωτούς κλυδωνισμούς στο «πράσινο» στρατόπεδο με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να απομακρύνει τον Αργύρη Πεδουλάκη και να δώσει το τιμόνι στον Φραγκίσκο Αλβέρτη ενώ πρόσθεσε στο τεχνικό τιμ τον Δημήτρη Πρίφτη που άφησε τον Κολοσσό Ρόδου, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να παραμένει κάτοικος ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επείγοντος τη νίκη απέναντι στην Εφες του Βαγγέλη Αγγέλου, ώστε να μείνει στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην προημιτελική φάση. Απών από την σημερινή «μάχη» θα είναι ο Ραμέλ Κάρι, αλλά και ο Τζέιμς Γκιστ.

Καταστροφική αποδεικνύεται η περίοδος της απουσίας του αρχηγού των «ερυθρολεύκων», Βασίλη Σπανούλη, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν ηττηθεί στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ και στον ΣΕΦ από την Αρμάνι Μιλάνο, μένοντας αρκετά πίσω βαθμολογικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του ψάχνουν μια μεγάλη νίκη, η οποία θα βάλει την ομάδα σε τροχιά πρόκρισης, και σκοπεύουν να την διεκδικήσουν στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην αήττητη στον όμιλο Μπαρτσελόνα. Βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, και τον Γιώργο Πρίντεζη. Στον αντίποδα ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματσέι Λάμπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα