Αλβέρτης: «Νίκη για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/3) για την Πόλη, όπου την Παρασκευή (14/3, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Εφές, στο ντεμπούτο του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον πάγκο της ομάδας!

Ο προπονητής των «πράσινων» αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα και έθεσε ως κλειδί το ρυθμό του αγώνα ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη και να… επιστρέψει στο παιχνίδι

της πρόκρισης. Απόντες από το παιχνίδι με την Εφές θα είναι οι τραυματίες Γκιστ και Κάρι.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Αλβέρτης: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ειδικά όταν καλείσαι να παίξεις εκτός έδρας. Η Αναντολού Έφες παίζει καλύτερα στους τελευταίους αγώνες, πολύ καλύτερα από ότι έπαιζε στην αρχή της διοργάνωσης. Στόχος μας είναι η νίκη και γι' αυτό θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης ξανά. Πιστεύω ότι ο ρυθμός θα είναι το μεγάλο κλειδί. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό».

Ο Μάικ Μπράμος τόνισε από την πλευρά του: «Η Αναντολού Έφες είναι μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, έχουν καλούς σουτέρ και παίκτες στη ρακέτα. Θα είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια και πολύ πάθος και θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αγώνες. Θα είναι ο πρώτος μας αγώνας υπό τις εντολές του καινούριου προπονητή. Είναι μια διαφορετική φωνή στην προπόνηση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια μικρά πράγματα για την ώρα και θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και να μπούμε στο γήπεδο πιο αποφασισμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα