Μάντζαρης: "Ήθελα Ελευσίνα"

Ο Πανελευσιναικός έχει δημιουργήσει φέτος μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα (κάτι που φαίνεται και από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχει δώσει) με την τελευταία μεταγραφική κίνηση να ακούει στο όνομα: Αντώνης Μάντζαρης. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο basketblog.gr και τόνισε πως ήθελε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Ελευσίνας και πως θα κάνει τα πάντα για να φανεί άξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του συλλόγου.

Αρχικά, ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της

Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (01/10) απέναντι στη Νέα Κηφισιά: "Για μας θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα έχει δείξει μία σοβαρή εικόνα στα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Δεν υπάρχει άγχος και αυτό είναι θετικό για μας, καθώς θέλουμε να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης μίλησε για το σημείο της προετοιμασίας που βρίσκεται η ομάδα του, αλλά υπογράμμισε πως αυτή βρίσκεται σε καλό δρόμο: "Δεν έχω πολύ καιρό που βρίσκομαι στην ομάδα, αλλά αυτό που έχω δει, είναι πως ο Πανελευσινιακός έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, αλλά αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν".

Το κλίμα που επικρατεί σε μία ομάδα και κυρίως στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντικό, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο Μάντζαρης, ο οποίος έκανε και ένα σχόλιο για τους νέους του συμπαίκτες: "Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Υπάρχουν πολύ καλά πρόσωπά και μία θετική αύρα. Τους Έλληνες παίκτες τους γνωρίζω όλους από κοντά, ενώ και οι ξένοι είναι ένας κι ένας. Όλα τα παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και το θετικό για μας είναι ότι θα έχουμε μία ομαλή χρονιά όσον αφορά τα αποδυτήρια".

Ο Μάντζαρης δεν παρέλειψε στο τέλος να αναφέρει πως ήθελε πολύ να φορέσει τη φανέλα του Πανελευσινιακού, καθώς όπως τονίζει και ο ίδιος είναι ένας σύλλογος που δουλεύει σωστά και μεθοδικά: "Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που ήθελα να αγωνιστώ και να φορέσω τη φανέλα. Στην ομάδα αυτή υπάρχει πλάνο και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως έχουν κρατήσει τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια. Δουλεύουν σωστά και μεθοδικά και ευελπιστώ να φανώ άξιος, ώστε να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα