Οι τρεις... σωματοφύλακες!

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Λιόγας, μετά τη νίκη επί του Ίκαρου Χαλκίδας για το Κύπελλο Ελλάδος και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού (απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας εντός έδρας) μίλησε στο basketblog.gr για την πορεία της προετοιμασίας, τονίζοντας την προσφορά των Νίκου Χατζή, Παναγιώτη Καυκή και Περικλή Δορκοφίκη στην ομάδα λόγω της εμπειρίας τους και της διάθεσης που έχουν για μπάσκετ.

"Παίξαμε σαν ομάδα. Είμαι τυχερός,

που έχω τρεις πολύ έμπειρους παίκτες στην ομάδα, τους Χατζή, Καυκή και Δορκοφίκη, οι οποίοι έχουν μεγάλη διάθεση για μπάσκετ. Αυτό κάνει τη δουλειά μου πολύ εύκολη γιατί αυτοί δίνουν και το παράδειγμα στους υπόλοιπους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Ιωάννου, ο οποίος προσπαθεί πολύ στην άμυνα. Περιμένω να γυρίσουν οι Στέφενς και Άντερσον από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν γιατί θεωρώ ότι είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα μας.

Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας μέχρι τώρα. Αυτή η στιγμή υπάρχει μία καλύτερη συνεννόηση ανάμεσά μας, αλλά σίγουρα μέρα με τη μέρα θεωρώ ότι γινόμαστε ένα πιο ομοιογενές σύνολο κι είναι δεδομένο ότι πρέπει να επιστρέψουν κι όλοι οι παίκτες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Σε ερώτηση για τη συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος πρόσθεσε: "Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Δεν σκεφτόμαστε μακριά. Χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βρεθούμε μεταξύ μας περισσότερο. Από κει κι έπειτα βλέπουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα