Θέμα ημερών το οριστικό τέλος της ΠΑΕ

13:58 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

Κυριολεκτικά στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η διαδικασία της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Live Sport, την περασμένη Πέμπτη καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) ο ισολογισμός έναρξης της εκκαθάρισης της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας και το Υπουργείο Ανάπτυξης τον απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για την δημοσίευσή του στο ΦΕΚ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ανακοινώνεται ότι την 26-09-2013 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 101508 ο Ισολογισμός Έναρξης Εκκαθάρισης της 7ης Ιουνίου 2013 της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - υπό εκκαθάριση» και αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου 330501000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57). Ο Ισολογισμός έναρξης εκκαθάρισης επισυνάπτεται και διαβιβάζεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για τη δημοσίευσή του στο Τεύχος Α.Ε - ΕΠΕ & Γ.Ε.ΜΗ. της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως».
Πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να καταχωρηθεί στο ΓΕΜΗ (και να δημοσιευθεί) και ο ισολογισμός λήξης της εκκαθάρισης της εταιρείας. Ο εν λόγω ισολογισμός έχει (κι αυτός) κατατεθεί πλέον στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ωστόσο ζητήθηκαν κάποια πρόσθετα στοιχεία από τους ανθρώπους που τρέχουν τη διαδικασία (όπως κάποιες βεβαιώσεις από τις Τράπεζες ότι οι λογαριασμοί της ΠΑΕ είναι πλέον μηδενικοί) και αναμένεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να καταχωρηθεί κι αυτός, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους δύο ισολογισμούς (έναρξης και λήξης) δεν έχει υπογράψει ο τελευταίος οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναγιώτης Βαλασόπουλος, του οποίου η σύμβαση με την εταιρεία ολοκληρώθηκε στις 30/6, αλλά ο λογιστής Λάμπρος Μπέλεσης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Δημητρέλο στη διαδικασία της εκκαθάρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα