Κουκουλάς: "Είμαστε σε καλό σημείο"

Ο Κολοσσός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λαυρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά το έργο του δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, όπως τόνισε ο Μανώλης Κουκουλάς. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στο basketblog.gr και τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται σε καλό σημείο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αρχικά ο Κουκουλάς μίλησε για τον αγώνα με αντίπαλο το Λαύριο: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας.

Ξέραμε πως το Λαύριο διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί. Αυτό κάναμε, είδαμε το παιχνίδι σοβαρά, το προσέξαμε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι".

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η προετοιμασία του Κολοσσού ενόψει της νέας σεζόν: "Θέλουμε ακόμα δουλειά. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλό σημείο και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό την προσπάθειά μας".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα της Ρόδου φέτος και το πόσο μπορούν να βοηθήσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε: "Είναι όλοι τους σοβαρά παιδιά και καλοί παίκτες. Είναι δεδομένο πως μπορούν να βοηθήσουν όλοι. Πρέπει να δέσουμε ως ομάδα και θα πάμε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα