"Καμία δέσμευση με τον Αρη"

Δύο μεγάλα ταλέντα που μέχρι πριν από λίγους μήνες φορούσαν τη φανέλα του Αρη, ετοιμάζονται να ριχτούν στην μάχη της Β’ Εθνικής. Οι δίδυμοι Δημήτρης και Πέτρος Γερομιχαλός, θα τεθούν φέτος για πρώτη φορά στη ζωή τους αντίπαλοι, με τον πρώτο να φορά τη φανέλα του Αργοναύτη και τον δεύτερο των Μαχητών Πεύκων. Βέβαια οι ίδιοι πήγαν στις ομάδες τους ως "ελεύθεροι" κι όπως τόνισε ο Δημήτρης μιλώντας εξ ονόματος και των δύο στο basketblog.gr, ουδεμία δέσμευση έχουν με την πρώην ομάδα τους.

"Δεν υπάρχει καμία

δέσμευση από την πλευρά μας απέναντι στον Αρη, πως θα επιστρέψουμε στην ομάδα. Φορέσαμε τη φανέλα του συλλόγου από ηλικία 10 ετών και σίγουρα η φυγή μας δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα που κάναμε στη ζωή μας", τόνισε ο 18χρονος Δημήτρης και συνέχισε λέγοντας: "Το γεγονός πως δε μας δόθηκε κάποια ευκαιρία μας άφησε μια πικρή γεύση, αλλά τόσο εγώ όσο κι ο αδερφός μου σκοπεύουμε να δουλέψουμε για να αποδείξουμε στους ανθρώπους του Αρη πως έκαναν λάθος. Πάντως κανένας από τους δυο μας δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του, καθώς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι στις νέες μας ομάδες".

Οσο για το πώς κατέληξαν σε ηλικία 10 ετών να φορούν τη φανέλα του Αρη, ο MVP της τελικής φάσης του περσινού πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, δήλωσε: "Το σπίτι μας είναι κοντά στο Κλεάνθης Βικελίδης κι έτσι παρότι κάναμε μερικές προπονήσεις στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, επιλέξαμε τον Αρη, μιας και ήταν ευκολότερο για την οικογένειά μας να μας πάει για προπόνηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα