Ο Μάικ Μπράμος στο Basketblog.gr

Λίγες ώρες πριν από τα «αποκαλυπτήρια» του Παναθηναϊκού απέναντι στην πρωταθλήτρια Καζακστάν Αστάνα στο ΟΑΚΑ (2/10, 19.00), ο Μάικ Μπράμος μίλησε στο Basketblog.gr στο πλαίσιο της Media Day τονίζοντας ότι πρώτος στόχος των «Πρασίνων» είναι να βρεθούν μεταξύ τους, να προοδεύουν

καθημερινά και φυσικά επισήμανε πως όταν βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό στόχος είναι όλοι οι τίτλοι.

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για το βαθύ ρόστερ, που δημιουργεί ευχάριστο ανταγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες του «Τριφυλλιού», καθώς και για την απογοήτευση που βίωσε με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Μάικ δεύτερος χρόνος για σένα στον Παναθηναϊκό, ποιος είναι ο στόχος σου, σε συνδυασμό πάντα με τις φιλοδοξίες της ομάδας;

«Όταν βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό, ο στόχος είναι πάντα να κερδίζεις τίτλους, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να βρεθούμε όλοι μαζί και να προοδεύουμε καθημερινά. Στόχος μας είναι να φτάσουμε το 100%, να δεθούμε και στη συνέχεια μπορούμε να μιλήσουμε για τους τίτλους τους οποίους έχουμε φυσικά ως στόχο, με το Φάιναλ Φορ να αποτελεί το κύριο μέλημα μας».

Εκτιμάς ότι οι πρόσφατοι φιλικοί αγώνες, που δώσατε στη Μόσχα, ήταν εποικοδομητικοί για τον Παναθηναϊκό:

«Τα φιλικά παιχνίδια στη Μόσχα θεωρώ ότι μας έκαναν καλό, καθώς παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας τα οποία είναι λογικά αυτή την εποχή, μπορέσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί, εκτός από τους παίκτες που είναι τραυματίες. Ήταν τα πρώτα αληθινά παιχνίδια απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, ομάδες υψηλού επιπέδου, και είναι θετικό να αγωνίζεσαι απέναντι τους ώστε να είσαι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, ενώ διαβάζεις τις αδυναμίες σου και ξέρεις πού πρέπει να επικεντρώσεις στην προπόνηση».

Σε προσωπικό επίπεδο πώς θα έκρινες τον εαυτό σου μετά το Ευρωμπάσκετ και τι γεύση σου άφησε το τουρνουά;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό τουρνουά με πολλά παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα καθώς είχαμε μια πολύ καλή προετοιμασία, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Ηταν μια μεγάλη απογοήτευση για εμάς αυτό το τουρνουά. Ωστόσο όλα πλέον τελειώσαν με την Εθνική Ομάδα και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Παναθηναϊκό».

Πως βλέπεις τις νέες προσθήκες που έχουν γίνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και ποιο μήνυμα θα ήθελες να αποστείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Ο Αντώνης Φώτσης και ο Μάικ Μπατίστ δεν είναι ακριβώς νέοι στην ομάδα καθώς ήταν εδώ και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ έμπειρος παίκτης. Οι Παππάς και Γιάνκοβιτς είναι αρκετά ταλαντούχοι, αν και νέοι παίκτες, θα μας βοηθήσουν πολύ και θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία. Θεωρώ ότι φέτος έχουμε μεγαλύτερο και βαθύτερο ρόστερ και ο ανταγωνισμός μεταξύ μας θα είναι μεγαλύτερος γεγονός που θα οδηγήσει την ομάδα σε υψηλότερα μονοπάτια. Όσο για τον κόσμο εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε τα μέγιστα καθώς όπως πάντα θα είναι υπέροχοι και ξέρω ότι θα τους έχουμε δίπλα μας όποτε χρειαστεί, και τους ευχαριστούμε για αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα