Η Οκλαχόμα εάλω (vid)

Αυτό που άφησαν… στη μέση στο πρώτο παιχνίδι πέτυχαν χθες το βράδυ οι Μέμφις Γκρίζλις καθώς άλωσαν την έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και πήραν αυτοί το πλεονέκτημα της έδρας. Αντίθετα, οι Νιου Γιόρκ Νικς παρουσιάστηκαν… πιο συνεπείς αυτή τη φορά και με τον Καρμέλο Άντονι να προσθέτει ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο βιογραφικό του έκαναν το 1-1 στη σειρά με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Τα αποτελέσματα:
Νιου Γιόρκ Νικς - Ιντιάνα Πέισερς 105-79
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Μέμφις Γκρίζλις 93-99

Επέβαλλαν

την τάξη

Αφήνοντας πίσω τους την κακή εμφάνιση και την ήττα του πρώτου παιχνιδιού, οι Νιου Γιόρκ Νικς ήταν… απολαυστικοί απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς και "πατώντας το γκάζι" στην τελευταία περίοδο, πήραν τη νίκη με 105-79 κάνοντας το 1-1. Η ομάδα του Μάικ Γούντσον ήταν φανερά καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς και με τον Καρμέλο Άντονι (32π.-9ριμπ.)… να δίνει τον τόνο, πήρε μία σπουδαία νίκη που την κρατά στο κόλπο της πρόκρισης στους τελικούς της Ανατολής. Από εκεί και πέρα, ο Ιμάν Σάμπερτ σημείωσε 15π. και ο Ρέιμοντ Φέλτον πρόσθεσε άλλους 14π., την ίδια ώρα που από πλευράς "Ινδιάνων" πάλευε μόνο ο Πολ Τζορτζ (20π.).

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ο Κέβιν Ντουράντ… να έσωσε την παρτίδα για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά χθες το βράδυ οι Μέμφις Γκρίζλις ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη (99-93) και μαζί το πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς της Δύσης. Οι "Αρκούδες" ευτύχησαν να δουν τον Μάικ Κόνλεϊ (26π.-10ριμπ.-9ασ.) να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση και χάρη στο καλό τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1. Εξίσου… εντυπωσιακός ήταν ο Μαρκ Γκασόλ (24π.-5ριμπ.-5ασ.), ενώ και ο Ζακ Ράντολφ (15π.-8ριμπ.) επιβεβαίωσε την υπεροχή του στο "ζωγραφιστό" έναντι των αντίπαλων ψηλών. Από την άλλη πλευρά, ο Κέβιν Ντουράντ (36π.-11ριμ.-9ασ.)… πάλευε μόνος του αφού η καλή εμφάνιση του Ντέρεκ Φίσερ (19π.) δεν ήταν αρκετή για να δώσει στον "KD" την απαραίτητη βοήθεια προκειμένου να επιτευχθεί η εντός έδρας νίκη.

Το πανόραμα των πλέι οφ:

ΑΝΑΤΟΛΗ

Προημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) - Μιλγουόκι Μπακς (8) 4-0
Μπρούκλιν Νετς (4) - Σικάγο Μπουλς (5) 3-4
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Μπόστον Σέλτικς (7) 4-2
Ιντιάνα Πέισερς (3) - Ατλάντα Χοκς (6) 4-2

Ημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) - Σικάγο Μπουλς (5) 0-1
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Ιντιάνα Πέισερς (3) 1-1

ΔΥΣΗ

Προημιτελικά
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Χιούστον Ρόκετς (8) 4-2
Λος Άντζελες Κλίπερς (4) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 2-4
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Λος Άντζελες Λέικερς (7) 4-0
Ντένβερ Νάγκετς (3) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 2-4

Ημιτελικά
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 1-1
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 1-0

Keywords
Τυχαία Θέματα