Β' ΕΘΝΙΚΗ | Μένει στο "τιμόνι" ο Ζιάγκος, στο τραπέζι το γηπεδικό!

Οταν ο... καπετάνιος οδηγεί το καράβι με επιτυχία στον τελικό του προορισμό δεν τίθεται λόγος αλλαγής του. Ετσι ακριβώς και με την περίπτωση του Βαγγέλη Ζιάγκου, καθώς στη συνάντηση της Τρίτης (7/5) -που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ- του ταλαντούχου τεχνικού με τους διοικούντες της ΑΕΚ οριστικοποιήθηκε -όπως άλλωστε αναμενόταν- η παραμονή του στο "τιμόνι" της Ενωσης!

Εξάλλου, η πρόθεση της διοίκησης να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Ζιάγκος

ήταν -λίγο πολύ- γνωστή και αργά το βράδυ της Πέμπτης απλώς το ζήτημα ολοκληρώθηκε και τυπικά.

Στο τραπέζι βέβαια τέθηκαν με... χαρτί και μολύβι αρκετά ζητήματα, ωστόσο περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο, αφού κάτι "χειροπιαστό" θα υπάρξει από την ερχόμενη εβδομάδα -μετά την επιστροφή του προέδρου Αλέξη Αλεξίου από επαγγελματικό ταξίδι- στην επόμενη συνάντηση διοίκησης-Ζιάγκου.

Πέραν της οριστικοποίησης της παραμονής του Βαγγέλη Ζιάγκου στον πάγκο της ΑΕΚ, έπεσε στο τραπέζι και το μείζον ζήτημα του γηπεδικού, με τα κλειστά που προτάθηκαν να είναι εκείνα της Ριζούπολης και του Σπόρτιγκ -κυρίως λόγω "καλής" γεωγραφικής θέσης- αλλά και του κλειστού του Αγίου Θωμά, περίπτωση ωστόσο που παρουσιάζει αρκετά εμπόδια...

Επίσης, τέθηκαν τα άκρως σημαντικά ζητήματα της -διοικητικής και όχι μόνο- στελέχωσης και οργάνωσης της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τα οποία σε μεγάλο βαθμό θα αναλάβει να "τρέξει" ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Χήνας. Βασική προτεραιότητα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να παραμείνει ως έχει ο βασικός κορμός του ρόστερ και να γίνουν δύο-τρεις κομβικές προσθήκες (γι' αυτό και αναμένεται γερό... "κοσκίνισμα" της αγοράς από τις επόμενες ημέρες), ενώ το μπάτζετ θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με το φετινό. Ωστόσο, αποφασίστηκε από κοινού η οικονομική πολιτική της Ενωσης να... "σφίξει" προκειμένου να αποφευχθούν περιττές δαπάνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα