Η νέα τρέλα έχει όνομα Wiggle! (vid's)

Το 2010 ήταν το Waka-Waka της Σακίρα. Αργότερα πέρασαν το Gangnam Style του Psy, το Harlem Shake των ανθρώπων της ομώνυμης συνοικίας των Ηνωμένων Πολιτειών και το Talk Dirty του κυρίου της παραπάνω φωτογραφίας. Οι επιτυχίες του Jason Derulo στη μουσική βιομηχανία προκαλούν αίσθηση παγκοσμίως και πλέον ο εν λόγω καλλιτέχνης πρόσθεσε

άλλη μία, με το τραγούδι Wiggle (αποτελεί κομμάτι του δίσκου Talk Dirty), σε συνεργασία με άλλον έναν δημοφιλή συνάδελφό του, τον Snoop Dogg.

Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί ένα μεγάλο hit της εποχής αυτής που έχει φτάσει ασφαλώς και στην χώρα μας. Η μουσική, καθώς και οι στίχοι που ερμηνεύει ο Derulo, συνοδεύονται ταυτόχρονα από ένα χαρακτηριστικό χορευτικό, που αφορά την ταυτόχρονη και διαρκή κίνηση των ώμων, των χεριών και των γοφών. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο «πακέτο», όπως θα δείτε στο επίσημο βίντεο του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του ColinTilley, το οποίο δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και να μην προκαλέσει τόσο μεγάλη «θραύση».

Το τραγούδι αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε τον χώρο του μπάσκετ, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο παρακάτω, άκρως διασκεδαστικό και χιουμοριστικό βίντεο. Το συγκεκριμένο έχει πρωταγωνιστή τον «ζωντανό θρύλο» του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’ Νιλ, να διαγωνίζεται με μία… γάτα για το ποιος κάνει καλύτερο Wiggle.

Η χορευτική… μανία, βέβαια, δε σταματά να υφίσταται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Κι αυτό γιατί προχθές, οι μαζορέτες των Σάρλοτ Χόρνετς, φρόντισαν να… ομορφύνουν τη μέρα των ανθρώπων που περνούσαν από την πλατεία του γνωστού σταυροδρομίου της πόλης, Trade and Tryon. Ήταν η πρώτη τους παράσταση μπροστά σε κοινό (μόλις πριν λίγο καιρό έγινε η μετονομασία της ομάδας από Μπόμπκατς σε Χόρνετς), κερδίζοντας τις εντυπώσεις του παρευρεθέντος κοινού και προμηνύοντας μία πολύ καλή, για τις ίδιες, σεζόν στα παρκέ του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος στον πλανήτη. Όσον αφορά τις επιδόσεις της υπόλοιπης ομάδας, αυτή είναι μία απορία που θα λύσουν οι παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος, Μάικλ Τζόρνταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα