Τέσσερις +1 ομάδες συναντούν τον ατζέντη του ΛεΜπρον!

Ο ίδιος απολαμβάνει τις διακοπές του. Άλλωστε, έχει βιώσει από το 2010 την εμπειρία της free-agency και δεν έχει καμία διάθεση για μίνι-περιοδείες, σαν τον Καρμέλο Άντονι. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν έχει μιλήσει για το μέλλον του, περνά τον καιρό του με την οικογένειά του, ψαρεύει με τον γιο του και έχει αναθέσει κάθε ενδιαφέρον στον ατζέντη του. Για να δει τι θα... "ψαρέψει" στην αγορά!

Ο εκπρόσωπός του, ο κ. Ριτς Πολ, έχει βεβαίως μπόλικη δουλειά εδώ και 24 ώρες, αφού το ESPN ανέφερε πως συναντήθηκε ήδη στο Κλίβελαντ

με παράγοντες των Σανς, Ρόκετς, Μαβς και της πρώην ομάδας του, Καβς, ενώ την Παρασκευή (4/7) θα έχει και συνάντηση με τον τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Μιτς Κάπτσακ! Ο ΛεΜπρον φέρεται να έχει σαν προτεραιότητα την παραμονή στο Μαϊάμι, αλλά κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αβεβαιότητα και πλέον θέλει να δει τι έχουν να του πουν και οι υπόλοιποι «μνηστήρες». Ο ιδιοκτήτης των Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ, ενημέρωσε τον Ριτς Πολ για τις προθέσεις της ομάδας του να δελεάσει ακόμη και τον Καρμέλο Άντονι(!), αλλά κυρίως «πούλησε» στην πλευρά του ΛεΜπρον την παρουσία του Έρικ Μπλέντσο, που είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του «βασιλιά» αλλά και επίσης πελάτης του Ριτς Πολ. Οι Ρόκετς ενημέρωσαν τον ατζέντη του Τζέιμς για τα μεγάλα σχέδιά του και φέρονται να του είπαν πως αν αποτύχουν να υπογράψουν τον Άντονι, θα μιλήσουν με τον Κρις Μπος! Ο ιδιοκτήτης των Μαβς, Μαρκ Κιούμπαν, παραδέχθηκε πως βρέθηκε στο Κλίβελαντ, αλλά διέψευσε πως ο λόγος ήταν η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΛεΜπρον και έφτασε εκεί για ένα τηλεοπτικό σόου… Οι Λέικερς, από την πλευρά τους, αισθάνονται αισιόδοξοι για την υπόθεση με τον Καρμέλο Άντονι και πιστεύουν πως αυτό θα είναι -μαζί φυσικά με τον Κόμπι- ένα επιπλέον δέλεαρ για τον Τζέιμς. Ο ΛεΜπρον, πάντως, εκτός από τις προσφορές και τις προσδοκίες των ενδιαφερόμενων, θέλει να δει πώς θα εξελιχθεί η free-agency με άλλα μεγάλα ονόματα και θα αποφασίσει αργότερα. Μάλιστα, φημολογείται πως δεν πρόκειται να ανακοινώσει τίποτε ως τις 13 Ιουλίου, όταν και αναμένεται να βρεθεί στην Βραζιλία για τον τελικό του Μουντιάλ. Οι Χιτ θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο και παρά την απώλεια του Λάουρι, που ανανέωσε στο Τορόντο, θεωρούν βέβαιη την παραμονή των Ουέιντ-Μπος και θα συναντηθούν στο Λ.Α. και με τον Πάου Γκασόλ. που απασχολεί επίσης Λέικερς, Μπουλς, Νικς, Θάντερ και Σπερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα