Θέλει Μάντζαρη η Μπαρτσελόνα...

«Ψώνισε» την περσινή σεζόν από τον Ολυμπιακό και φαίνεται της άνοιξε η όρεξη...

Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη θεωρώντας τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού κατάλληλο να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Σάδα ο οποίος αποχώρησε από τους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου

έχει σκοπό να δημιουργήσει «ερυθρόλευκο» δίδυμο βλέποντας στο πρόσωπο Μάντζαρη τον ιδανικό πόιντ γκαρντ για ν αναδιπλώσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Το φετινό καλοκαίρι αναμφισβήτητα ανήκει στο 24χρονο γκαρντ, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο εν ισχύει με τον Ολυμπιακό, δεν τα βρήκε στο πρώτο ραντεβού για την επέκταση του, και έχει γίνει περιζήτητος καθώς μετά την επίσημη πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του, τον λόγο πήρε η Γαλατάσαραϊ και τώρα η Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, τα πάντα στην περίπτωση του εξαρτώνται από την βούληση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου οι οποίοι μπορούν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο, κάτι που έγινε χθες (Πέμπτη 3/7) και με τον Γιώργο Πρίντεζη και να τον κρατήσουν για πάντα στο...λιμάνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα