Φλεγμονή ο Σπανούλης, δύσκολα με Αρμάνι!

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης έδειξε φλεγμονή στο αριστερό γόνατο, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αγώνα δρόμου, ώστε ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων να αγωνιστεί στη δύσκολη αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (Πέμπτη 6/3, 21.00).

Η αποστολή του Ολυμπιακού

επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη σήμερα (01/03) το μεσημέρι με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν αμέσως στο ΣΕΦ, προκειμένου να προπονηθούν ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (03/03, 17.00) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ακολούθησε άλλον δρόμο, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο του.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής δεν έδειξε κάτι πιο σοβαρό από αυτό που υπολόγιζαν οι Πειραιώτες, ωστόσο η φλεγμονή που έχει δημιουργηθεί στο γόνατο του «Kill Bill», τον κρατά εκτός παιχνιδιού στην Πάτρα, ενώ θα δοθεί μάχη, ώστε ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού να προλάβει το δύσκολο ματς απέναντι στην «πυραυλοκίνητη» περιφερειακή γραμμή της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (Πέμπτη 6/3, 21.00) για την 9η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας.

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα του Λαρισαίου, ο οποίος θα κάνει τα πάντα, ώστε να μην χάσει αυτό το ματς. Στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η απουσία του Σπανούλη συσπείρωσε τους συμπαίκτες του, ο Κώστας Σλούκας ανέλαβε περισσότερες ευθύνες και ήταν εξαιρετικός, ωστόσο αν ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν παίξει ούτε με την Αρμάνι, θα πρόκειται για πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα