Φαινόμενο Ρεάλ: Νωρίς ακόμα..

Άρχισαν πάλι τα ωραία...Δηλαδή η ανακήρυξη πρωταθλητή ούτε καν από τον χειμώνα αλλά από τον Νοέμβρη και ούτε καν από τα τέλη Νοέμβρη! Επικίνδυνα πράματα.. Καμία ομάδα δεν πήρε τον τίτλο ούτε καν από την Άνοιξη... Ακόμα και κάτι ΤΣΣΚΑ του Ίβκοβιτς θυμάμαι που πήγαν αήττητες και τρένα στο Φάιναλ Φορ και στην έδρα τους και έχασαν.. Ο Ολυμπιακός πρόπερσι του Ντούντα αγκομάχησε να περάσει και

μετά το σήκωσε στην Πόλη. Άπειρα παραδείγματα. Πόσες φορές ο ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς παρέπαιε και μετά το σήκωσε; Δεν χρειάζεται να τα μνημονεύουμε όλα αυτά... Για να καταλήξουμε ότι καμία Ρεάλ δεν το έχει σηκώσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκα και είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ακόμα ... Για όλους.

Φαινόμενο Ρεάλ λοιπόν και ερωτώ. Αν έχει τραυματισμούς; Αν γίνει ένας πλακωμός στα αποδυτήρια και γίνει άνω κάτω; Αν ξαφνικά οι άλλες ομάδες ρολάρουν ή κάνουν καμία μεγάλη μεταγραφή; Γιατί λοιπόν τρομάζει η Ρεάλ; Επειδή παίζει το περσινό της μπάσκετ; Ίδια ομάδα με πέρσι είναι και απλά πρόσθεσε και τον Μπουρούση. Μήπως η περσινή ομάδα δεν είχε αδυναμίες ; Μήπως η περσινή ομάδα δεν έχασε πεντακάθαρα στον τελικό από τον Ολυμπιακό; Μήπως δεν είναι δομημενη έτσι που να είναι σοφτ; Άλλαξαν αυτά; Όχι βέβαια.

Απλά η Ρεάλ παίζει το δικό της χαρούμενο μπάσκετ με πολλά σουτ και ανοιχτό γήπεδο και γενικά ελεύθερο μπάσκετ, ξεκίνησε τρένο γιατί είναι ίδια ομάδα με πέρσι με μοναδική αλλαγή τον Μπουρούση και έχει πιο έμπειρο τον Λάσο στον πάγκο Από εκεί και πέρα όμως και πάλι έχει αδυναμίες. Έχει πλέι μέικερ που έχουν ατομικές αδυναμίες στην άμυνα . Δεν έχει κλασικό σέντερ καθώς ο Μπουρούσης όπως πολύ καλά ξέρουμε δεν είναι κλασικός βαρύς σέντερ με παιχνίδι με πλάτη. Και φυσικά παραμένει ακόμα σοφτ καθώς είναι τέτοιο το στιλ της που όταν πάει σε αργό τέμπο και κλειστό ματς και στην δύναμη έχει αδυναμίες. Και επίσης πάλι της λείπει το κλασικό 3αρι και 5αρι όπως είπαμε και παίζει με πολλούς κοντούς για να ελέγχει τον ρυθμό και πολλά 4αρια που σουτάρουν για να ανοίγει το γήπεδο.

Αλλά αν δει κανείς σε βάθος το ρόστερ μένουν κάτι Μέχρι, Ντίεζ, ο Ντάρντεν είναι μέτριος, ο Κάρολ με τα βράδια του και καθόλου σταθερός γα το επίπεδο αυτό, ο Ντράπερ είναι ρολίστας των 5-6' και ο Σλότερ ένα αλτικό παιδί. Πάλι τα κομβικά σημεία είναι όταν το ματς δεν πάει στο ρυθμό της και δεν είναι εύκολο να το πάει με μεγάλα κλαμπ, ο Ρούντι, οι εκρήξεις του Γιουλ και το τρίποντο που όπως θυμάστε όταν δεν έμπαινε πέρσι είχε μεγάλο πρόβλημα. Άλλωστε με τον Ρέγιες μέσα γίνεται κοντά και ας έχει inside game και ο Μίροτιτς είναι παικτάρα αλλά λίγο απ ολα και σοφτ ακόμα. Γι αυτό μην βιαζόμαστε. Ωράιο και ελκυστικό μπάσκετ παίρνει η Ρεάλ αλλά αυτό το μπάσκετ δεν παίρνει πάντα τίτλους και καθώς έχει χημεία και εμπειρία βασικά προπονητικά από πέρσι πλέον, εν τούτοις οι αδυναμίες της είναι ακόμα εδώ χωρίς να μιλάμε καν για τραυματισμούς,ατυχίες και τα σχετικά..

Keywords
Τυχαία Θέματα