ΠΑΟ:Καμία επαφή με κανέναν!

Φυσικά οι κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκος ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Πεδουλάκη. Αλλά όπως ξέρουμε πολλές φορές το δεν υπάρχει θέμα και μια διάψευση μπορεί να ..αυτοδιαψευστούν λίγο αργότερα. Στον Παναθηναϊκό οι πηγές μας λένε ότι υπάρχει μια δυσαρέσκεια για την γενική εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού ακόμα αλλά από την άλλη υπάρχουν και

δικαιολογίες και πίστωση χρόνου.

Οπως και να έχει για όλα αποφασίζει αποκλειστικά και μόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ την Λιέτουβος και μετά πάει στην Ισπανία με την Λαμποράλ. Το πιο πιθανό είναι ότι μέχρι τέλους του μήνα και μάλλον μέχρι και το κύπελλο με τον Ολυμπιακό δεν θα υπάρξει εξέλιξη εκτός και αν ο μεγαλομέτοχος θέλει αλλαγές πριν τα ματς αυτά.

Πάντως επειδή από Ισραήλ ακούστηκαν φήμες για αλλαγή πριν το ματς μάλιστα με την Μακάμπι και εμπλέκεται και το όνομα του Γκέρσον (ακούστηκαν και Κατσικάρης και Ζντοβτς) προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επαφή με κανέναν και φυσικά και με τον ισραηλινό τεχνικό που παρακολούθησε πάντως το ματς στο Τελ Αβίβ και είναι γνωστό ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα μας που την έχει δεύτερη πατρίδα του. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία επαφή και ούτε από τον Παναθηναϊκό μιλάνε για θέμα Πεδουλάκη. Πάντως ο Γκέρσον μιλώντας στο φιλικό του περιβάλλον είπε μετά το ματς ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μετριότατος και έχασε από μια μέτρια Μακάμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα