"Έρωτας" στο Καρπενήσι

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να έχουν τη νέα αγωνιστική σεζόν (δεν απέχει και πολύ από αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς) και, παράλληλα, να... μυήσει τους νεοαποκτηθέντες στα μυστικά του "πράσινου" DNA.

Ένας παίκτης, όμως, είναι αυτός που μέχρι στιγμής έχει κλέψει τις καρδιές όλων. Και δεν είναι άλλος από τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Έλληνας σέντερ δείχνει τρομερή διάθεση να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας και να εξελιχθεί ως παίκτης.

Σε αυτό μείζονα ρόλο παίζει και η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον οποίο συνυπήρξαν στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στον Ηρακλή στις αρχές της προηγούμενες δεκαετίας. Οι δύο τους έχουν αναπτύξει, ήδη, μνημειώδη αγωνιστική χημεία δείχνοντας πως ξαναζούν ημέρες… Ηρακλή.

Πέρα από την παρουσία του Διαμαντίδη, ο "Σόφο" καταδεικνύει σε κάθε προπόνηση πως έχει αφήσει πίσω τον παλιό (κακό) Σχορτσανίτη. Βρίσκεται σε τρομερή φυσική κατάσταση έχοντας καταπλήξει τους πάντες τόσο με την ταχύτητα όσο και με την αντοχή του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν αρχίσει να "τρίβουν τα χέρια τους" από ικανοποίηση, και δη ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος βλέπει ένα από τα βασικά όπλα της φαρέτρας του να έχει διάθεση για σκληρή δουλειά εν όψει μίας πολύ δύσκολης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα