"Τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα"

Από σήμερα το μεσημέρι ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ και… με τη βούλα. Ο 36χρονος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίασή του από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατσίδη. 

Πρώτος μίλησε ο Τέλης Ζουρνατσίδης ο οποίος είπε: "Όταν φέτος το καλοκαίρι αρχίσαμε να χτίζουμε αυτή την ομάδα στόχος

μας ήταν να βρούμε τα στηρίγματά της. Να βρούμε δηλαδή παιδιά που θα ήταν καλοί παίκτες, καλοί χαρακτήρες και θα μπορούσαν να αποτελέσουν τους ηγέτες αυτής της ομάδας. Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έμενε παρά να φωτογραφίσουμε δύο τρία παιδιά. Ένα από αυτά ήταν ο Κώστας. Επειδή μάλιστα ήταν από την Θεσσαλονίκη ήταν ο νούμερο ένα στόχος μας και κατευθείαν εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας. Μετά από κάποιο διάστημα έχω, πλέον, την χαρά και την τιμή να καλωσορίσω τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Και παλαιότερα μας είχε απασχολήσει αλλά τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας. Επίσης θέλω να παρουσιάσω για πρώτη φορά την φανέλα του Κώστα και την φανέλα που θα φοράει την νέα χρονιά η ομάδα μας. Η συμμετοχή των χορηγών ήταν πολύ σημαντική για να φέρουμε τον Κώστα".

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης στη συνέχεια πήρε το λόγο και δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που από νωρίς έδειξαν το ενδιαφέρον τους και μου εξήγησαν το πως θα στήσουν αυτή την ομάδα. Αντιλήφθηκα από την αρχή τον ρόλο που ήθελαν να μου αναθέσουν στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Ήταν αρκετά πρώιμο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, μπορεί να ήταν και θέμα παρεξήγησης γιατί πολλοί ίσως νόμιζαν ότι τους τελευταίους μήνες συζητάμε κάθε μέρα. Ο ΠΑΟΚ μου έθεσε κάποια πράγματα και από θέμα μπάτζετ όπως και εγώ είχα ζητήσει κάποιες ευκολίες για να μην κάνουμε αυτή την κίνηση από τον Ιούνιο. Ειδικότερα στο μπάσκετ τα πράγματα είναι δύσκολα. Από την αρχή ο ΠΑΟΚ προηγείτο αν θα έμενα στην Ελλάδα. Αν τώρα για κάποιους είναι παρεξηγήσιμο το ότι έψαχνα στο εξωτερικό, δεν πειράζει, εγώ είμαι εδώ και είναι τιμή μου να φοράω αυτή την φανέλα. Μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ανδρώθηκα μπασκετικά με εικόνες σαν κι αυτές που απεικονίζονται έξω στο γήπεδο, άρα το να φορέσεις αυτή την φανέλα μόνο καλό μπορεί να είναι".

Για τη νέα σεζόν είπε: "Αγωνιστικά θα ήθελα να μιλήσω στο γήπεδο, αυτό που έχω να πω εκ των προτέρων είναι ότι η ομάδα κάνει κινήσεις για να είναι ανταγωνιστική. Το αγωνιστικό είναι ένα κομμάτι που έχει να κάνει και με τα αποδυτήρια. Πρέπει να τα διαμορφώσουμε έτσι ώστε να βγει καλό αποτέλεσμα. Τα συστατικά δεν είναι μαγικά, απλά από ένα σημείο και μετά στην καριέρα μου προσπάθησα να φτάσω στο σημείο που ήθελα από παλιά, με βοήθησαν και οι προπονητές μου. Μετά τα 30 μου έπαιξα μπάσκετ που δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να παίξω. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η εμπειρία. Νιώθω πολύ καλά".

Για την εμπειρία του στο εξωτερικό δήλωσε: "Η καθολική παραδοχή όλων είναι ότι η Ελλάδα υπολείπεται. Οι εμπειρίες που αποκόμισα στο εξωτερικό ήταν πολύ μεγάλες,
Keywords
Τυχαία Θέματα