Έκλεισε Γούντoλ, θέλει και Γκέινς!

Ο Άρης Λυκογιάννης είχε προαναγγείλει μετά τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό χθες (02/02) πως θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις άμεσα και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίκαρος συμφώνησε σε όλα με τον Τρέι Γούντoλ. Ο Αμερικανός είναι απόφοιτος του Pittsburgh, έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέκερ, ενώ εντός των επόμενων ωρών είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και επίσημα.

Μάλιστα ο Γούντoλ βρίσκεται στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη,

καθώς προπονήθηκε σήμερα (03/02) με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του (έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι) και αναμένεται να βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν την ομάδα της Χαλκίδας. Πρόκειται για έναν παίκτη μπορεί να σκοράρει, αλλά και να κάνει τους συμπαίκτες του ευτυχισμένους με τις ασίστ του, καθώς του αρέσει να μοιράζει εύκολα καλάθια.

Στο μεταξύ, ο Ίκαρος δεν σταματάει εδώ καθώς έχει βάλει στο μάτι άλλον έναν παίκτη για την περιφερειακή γραμμή και κυρίως έναν σουτέρ. Το όνομα αυτού; Φρανκ Γκέινς. Ο Αμερικανός αγωνίζεται στο NBDL με τη φανέλα των Maine Red Claws έχοντας 19,3 πόντους μέσο όρο και είναι αριστερόχειρας ενώ φημίζεται για το καλό του σουτ. Με τον Γκέινς υπάρχουν κάποιες επαφές, ο Ίκαρος τον θέλει, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα