Χρήστος Μήλας: «Το "Πάμε Μαζί" δεν είναι τυχαίο»

Με επιτυχία στέφθηκε η κίνηση του ΕΣΑΚΕ να εντάξει το παιχνίδι Προμηθέας-ΠΑΟΚ στην σειρά δράσεων με την ονομασία «BASKET ΑΓΑΠΗΣ».

Στη διάρκεια της αναμέτρησης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως «Το Κελάρι της Αγάπης» και στην Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ

Προμηθέας, Χρήστος Μήλας δήλωσε τα εξής για την συμμετοχή της πατρινής ομάδας στην συγκεκριμένη δράση: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε την εκδήλωση ''BASKET ΑΓΑΠΗΣ'' στην Πάτρα. Εμείς σαν Προμηθέας ήμασταν ανέκεθαν στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη και το έχουμε αποδείξει με αντίστοιχες δράσεις και στο παρελθόν. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα του ΕΣΑΚΕ και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη Λίγκα, όσο και στον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος ''STOIXIMAN.GR'' που στήριξαν την συγκεκριμένη δράση. Παράλληλα, ευχαριστώ τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το υστέρημά του. Στον Προμηθέα δεν έχουμε επιλέξει τυχαία το σύνθημα ''Πάμε Μαζί''. Το πιστεύουμε και καθημερινά ο κόσμος της Πάτρας το επιβεβαιώνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα