Μπαρτζώκας: «Τρεις ακόμα τελικοί»

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε στο παραμικρό απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως ο Βασίλης Σπανούλης πονάει ακόμα, έδωσε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ μίλησε και για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, τους οποίους χαρακτήρισε τελικούς.

Αρχικά ο Μπαρτζώκας είπε: «Καλησπέρα σας!

Προφανώς, κάναμε πολύ σοβαρό παιχνίδι σήμερα (21/03), δεδομένου πως χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη. Η προσήλωσή μας ήταν άξια συγχαρητηρίων. Θέλαμε να αποκόψουμε το παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα και να περιορίσουμε τον Πλάις, κάτι που κάναμε έτσι όπως παίξαμε, χτυπώντας στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και στην επίθεση, ενώ κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ. Είχαμε, επίσης, πολλές τελικές πάσες. Ο Βασίλης Σπανούλης πονάει ακόμα, αλλά προσπάθησε παρότι ήταν ανέτοιμος. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στο Βαγγέλη Μάντζαρη, αμύνθηκε πολύ καλά στον καλύτερο επιθετικό του αντιπάλου, είχε δέκα ριμπάουντ και εννέα πάσες. Ήταν μαχητικός και δημιουργικός, με καλή άμυνα. Έτσι πρέπει να παίζουν. Συγχαρητήρια και στα παιδιά και τον κόσμο που ενθάρρυνε την ομάδα. Η συνέχεια έχει για εμάς τρεις τελικούς, ο πρώτος είναι στη Μάλαγα κόντρα στην Ουνικάχα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επάνοδο του Βασίλη Σπανούλη: «Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός για να καταλάβει την επιρροή που έχει, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και λόγω προσωπικότητας. Έπαιξαν καλά και ο Μάντζαρης και ο Λοτζέσκι εξαιτίας του».

Για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ανέφερε: «Ένιωσε μεγάλη πίεση, έχει φοβερό κίνητρο, πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του να αλλάξει επίπεδο. Τη βιώνει και πνευματικά και ψυχολογικά και σωματικά. Τραυματίστηκε και προκλήθηκε μια αλληλουχία πραγμάτων, ενώ και τώρα υποφέρει από ένα μυϊκό σπασμό στη μέση, όχι όμως κάτι σοβαρό».

Στο τέλος ο 48χρονος τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη στον Ανδρέα Γκατζούλη: «Δεν ξέρω εάν είμαι ικανός να αφιερώσω κάπου τη νίκη, αλλά θα το κάνω. Θέλω να την αφιερώσω στη μνήμη του πατέρα του Ανδρέα Γκατζούλη, τον έχασε τα ξημερώματα. Επειδή θα χάρηκε, γιατί αγαπάει την ομάδα, τη νίκη θέλω ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στο πρόσωπό του να του αφιερώσω τη νίκη. Όπως βλέπετε, κάνουμε όλοι τη δουλειά μας πολλές φορές έχοντας και πολλά προσωπικά θέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα