Αλβέρτης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν ανακουφισμένος από τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα και στις δηλώσεις του στάθηκε στην πίεση που ξεπέρασαν οι παίκτες του, χωρίς να εκφράσει… προτίμηση ενόψει πλέι οφ, ανάμεσα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά τι είπε ο Αλβέρτης:

Για τη νίκη και την πρόκριση: «Αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Ηταν το πιο σημαντικό ματς για μας.

Ηταν λογικό να έχουμε λίγη πίεση. Ανταπεξήλθαμε καλά αμυντικά, ενώ επιθετικά είχαμε κάποια μικρά νεκρά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Συνεχίζουμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος δεν έλειψε ποτέ, ειδικά όταν η ομάδα τον έχει ανάγκη όπως σήμερα. Είναι γνωστό. Ομάδα και κόσμος είναι ένα και προχωράει, μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Για το αν υπάρχει προτίμηση σε αντίπαλο: «Δεν έχουμε προτίμηση, αλλά θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, να κυνηγάμε τη νίκη και θα δούμε που θα πάμε .θα παίξουμε με αυτές τις δύο ομάδες (σ.σ. ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ) που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Θα δούμε. Θα θέλαμε να έχουμε το αβαντάζ της έδρας, γι’ αυτό παλεύεις όλη τη χρονιά. Εχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και σε αυτό το επίπεδο μπορεί να γίνει η ανατροπή της έδρας».

Για αυτά που έχουν συμβεί από τότε που ανέλαβε, ποια έχουν βελτιωθεί και ποια είναι αυτά που τον έχουν δυσκολέψει: «Εχουμε 25 μέρες εδώ. Θεωρητικά είναι εύκολα να τα λες, πρακτικά όμως χρειάζονται πολλές ώρες δουλειάς στο παρκέ. Υπάρχει έμφαση στην αλλαγή σκέψης κάποιων πραγμάτων. Επιθετικά είναι κάποια πράγματα που δουλεύουμε και θέλουμε να τα βγάλουμε στο παρκέ και είναι θέμα χρόνου. Ο χρόνος είναι η μεγαλύτερη γιατρειά. Θέλουμε να διατηρήσουμε την αμυντική μας ταυτότητα και να εκμεταλλευτούμε τα ψηλά κορμιά που έχουμε. Ο χρόνος είναι γιατρειά μέσω της καθημερινής δουλειάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα