Ο γνωστός Παναθηναϊκός...

Οπως είπαμε και με τα παιδιά το απόγευμα της Πέμπτης στην εξαιρετικού επιπέδου εκπομπή του Μάκη Δρόσου στο ΑΡΤ TV , με τους Τόλη Κοτζιά και Γιάννη Ψαράκη, ο Παναθηναϊκός εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε την νίκη πρόκριση με την Μάλαγα. Ο Τόλης είπε ότι η Μάλαγα δεν έχει χαρακτήρα, ο Γιάννης ότι θα πνιγεί από την άμυνα της ελληνικής ομάδας και συμπλήρωσα ότι αν ο Παναθηναϊκός

προσέξει το επιθετικό ριμπάουντ της ισπανικής ομάδας εύκολκα ή δύσκολα θα κερδίσει με το βάθος του και την έδρα. Και έτσι πήγαν όλα απλά και ωραία σήμερα για τον Παναθηναϊκό που πλέον περιμένει αν θα πάρει την 3η θέση ή όχι χωρίς να ξέρουμε τι και πόση και αν , σημασία έχει αυτό. Ο Παναθηναϊκός σήμερα ήταν ο γνωστός Παναθηναϊκός επί εποχής Πεδουλάκη στην άμυνα και έτσι έπνιξε την Μάλαγα. Με την άμυνα έπαιρνε διαφορές ασφαλείας 10-12π και στο 35' των 18π. Εκεί ξένισε και προβλημάτισε ότι έπαιξε με τον χρόνο και κοιμήθηκε αλλα η Μάλαγα δεν προλάβαινε να πάει πιο μακρυά από τους 9π και να απειλήσει. Βεβαίως έχουμε να θυμόμαστε και το αρνητικό διάστημα που το 26-14 έγινε σταδιακά 37-37 και για 4΄οι πράσινοι έμειναν χωρίς σκορ. Στα αρνητικά τους σημεία το πρόβλημα στο ριμπάουντς ειδικά στην αρχή με την Μάλαγα να έχει διπλάσια και συνολικά να πάιρνει μέσα στο σπίτι του Παναθηναϊκού 16 επιθετικά! Τεράστιο νούμερο. Και πάλι καλά που η Μάλαγα ήταν τραγική στο τρίποντο με 3/20 καθώς έδειξε ότι δεν έχει ..αυγά και είναι μια καλή αλλά σοφτ ομάδα με διακυμάνσεις και μπλακ άουτ κλασικά. Και έτσι χάθηκε και ο από τραυματισμό Μέντλεϊ που έμεινε στον ένα πόντο ενώ ο Ντράγκιτς είχε 0/5τρ. Ο Παναθηναϊκός κρατά ότι χωρίς πολύ κόπο πήρε μια σημαντική νίκη σε ένα ματς που αυτός είχε το άγχος και την πίεση αφού η Μάλαγα και να έμενε εκτός όπως και έγινε, δεν θα της πει κανείς τίποτα. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο και δεν μπορεί να διαλέξει Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ στο χιαστί με το μειονέκτημα.

Στον έλεγχο σήμερα των παικτών και του κόουτς ο Αλβέρτης και το επιτελείο του δεν πηγαν άσχημα αλλά είχαν και τα νεκρά διαστήματα. Ο Μπράμος θετικός χωρίς υπερβολές. Ο Κάρι έβαλε κάποια σουτάκια επίσης χωρίς υπερβολές. Ο Φώτσης άστοχος αν και με ένα κρίσιμο τρίποντο στο +10 στην 3η περίοδο στο τέλος. Ο Ούκιτς μέτριος. Ο Λάσμε έδωσε μάχες αλλά έχασε και πολλές μάχες και δεν έπαιξε πολύ (μόλις 12 ') έχοντας και από νωρίς 4 φάουλΑφησα τον Διαμαντίδη στο τέλος. Καθώς ήταν σούπερ . Πήρε τα ντράιβ και τις διειδύσεις και έκανε ένα τρομερό ματς με μηδέν(!) λάθη και 6 ασίστ και μαζί και εξαιρετικά ποσοστά στις λίγες προσπαθειές του. Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Μήτσου φέτος... Ο Μπατίστ παίζει πολύ με τον Αλβέρτη καθώς θέλει το κορμί, την εμπειρία και την δύναμη του. Ο Μαυροκεφαλίδης βοήθησε βασικά αμυντικά σήμερα. Ο Γκιστ απλά θετικός. Ο Μασιούλις ντεφορμέ και ο Ράιτ έπαιξε λίγο και ήταν μέτριος. Εκτός αποστολής ο Παππάς, δεν έπαιξε ο Γιάνκοβιτς και με εξαίρεση τον Μπατίστ δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο ροτέισον σε σχέση με την επί Πεδουλάκη εποχή.

Αφησα τον Διαμαντίδη στο τέλος. Καθώς ήταν σούπερ . Πήρε τα ντράιβ και τις διειδύσεις και έκανε ένα τρομερό ματς με μηδέν(!) λάθη και 6 ασίστ και μαζί και εξαιρετικά ποσοστά στις λίγες προσπαθειές του. Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Μήτσου φέτος..

Για να μιλάμε για τα χιαστί νωρίς. Ο Παναθηναϊκός πάει χωρίς άγχος στο ΣΕΦ και ετοιμάζεται για τα χιαστί . Η Μάλαγα πολύ φρου φρου και αρώματα...Καλή δουλειά ο Πλάθα αλλά όχι σε ομάδες με πίεση που μάλλον δεν αντέχει και γι αυτό έφυγε και από την Ρεάλ. Πολύς λόγος και για τα εισιτήρια του ΣΕΦ. Δεν κατάλαβα γιατί τα ζήτησε ο Παναθηναϊκός. Ηρεμία θέλουμε και το ματς δεν είναι καν τελικός πρόκρισης. Αν και από την άλλη κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνουμε και εμείς Ευρώπη... Εδώ έγιναν οι τούρκοι!Αλλά μάλλον θέλουμε πολύ χρόνο... Κατά τα άλλα εντύπωση μου έκανε το νέο κάζο του Ζοτς και ο διασυρμός σήμερα.... Μήπως σημαίνει κάτι πχ για καλοκάιρι καθως τον βλέπω τον σέρβο λίγο αποστασιοποιημένο....! Οσο για την Μπαρτσελόνα σαν να μην έγινε το ματς χτες στο Μιλάνο. Αδιάφορο, τι 5 τι 25 αλλά όταν είσαι Μπαρτσελόνα πονάει το 25 και δεν επιτρέπεται αλλά δεν αλλάζει κατι για την συνέχεια και τις απόψεις μας...

Υ.Γ. να έχεις πάιξεις 20+ Μιλάνο και Λαμποράλ , ε; Με ένα 100ρικο ευρώ πάιρνεις μια 40αρα χιλιάδες... Ε;;;;;

Keywords
Τυχαία Θέματα