To ..τρίτο ημίχρονο της Α1!

Με ενδιαφέρον συνεχίστηκε η Α1 με την 23η αγωνιστική και με ξεκαθάρισμα στην κορυφή αλλά και νέο άγχος στην ουρά. Και με καλά ματς και με κόσμο. Και με σκορ και θέαμα. Και ρεκόρ! Στην κορυφή κάνοντας τον σχετικό απολογισμό δεν άλλαξε κάτι. Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την κορυφή και στο ρελαντί μοιράζοντας το χρόνο και κάνοντας πρόβα για τον τελικό στην Ευρωλίγκα πρόκρισης με την Μάλαγα νίκησε εύκολα 102-69 τον Κολοσσό που άντεξε ένα ημίχρονο (47-43) αλλά μετά και αυτός σκεπτόταν τον Ηλυσιακό και

κράτησε τις 10 ασίστ του Παπαντωνίου και τους 18π από τους νέους του ουσιαστικά Κακαρούδη-Πάντιτς. Ο Ολυμπιακός με το μυαλό και αυτός στην Ευρωλίγκα και την Εφές και μισός λόγω απουσιών (Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου, Σερμαντίνι), πέρασε εύκολα από τα Τρίκαλα με 84-70 σε ένα ματς που όμως ενώ ήταν εορτή για την παραμονή της νεοφώτιστης θεσσαλικής ομάδας στιγματίστηκε από κάποια αντικείμενα και ρατσιστικές(!) συμπεριφορές στο τέλος που κατέγγειλε ο Ολυμπιακός.

Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος πήγε να αυτοκτονήσει καθώς είχε διαφορές και 10π και 8π στο 38' αλλά δεν έπαιζε άμυνα στα τρίποντα και δέχθηκε 3 κολλητά από τον τρομερό Χαραλαμπίδη(6/9τρ) και έτσι το ματς πήγε στην παράταση που το πήρε όμως τελικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης με 95-92 και μαζί και την 3η θέση από τον ΠΑΟΚ. Ενθαρρυντικό στον Πανιώνιο ότι ήταν εξαιρετικοί οι παγκίτες Σίμτσακ-Σαλούστρος ενώ τρομερός ήταν για τον ΠΑΟΚ και ο Πέιν με 24π! Μεγάλο διπλό πήρε ο Απόλλων Πατρών στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ με 83-81 πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ και έτσι με το 5ο του μάλιστα διπλό στον 2ο γύρο ελπίζει και στα πλέι οφ και πάλι με τον προπονητή Βετούλα εύστοχα να λέει "καλύτερα να πάιζουμε εκτός"! Ο ΚΑΟΔ θέλει να κρατήσει την εξάδα ενώ η νίκη της Πάτρας ήταν εντυπωσιακή καθώς παίζει χωρίς τον σκόρερ της Μπολντς αλλά είχε 20π με 9/10δ από τον Ντάνιελ και 19 από τον Ρος και καθοριστικό στην αρχή τον Μιλουντόνοβιτς με 14.Ο Βον είχε 25π(10/13δ) και 17ρ για τον ΚΑΟΔ! Η Κηφισιά αγκαλιάζει την 5η θέση αν και νεοφώτιστη και χωρίς τον Κρόκερ καθώς σε ένα καλό ματς είχε διαφορές 10-15π και κέρδισε εύκολα 84-76 τον ΑΓΟΡ που παλέυει για τα πλέι οφ. Με 20π και 5τρ του Τσαλδάρη και αποκάλυψη τον Ψαθά με 16π .

Ο Άρης και χωρίς τον Αθηναίου πλέον με τσαμπουκά και άμυνα δεν είχε πρόβλημα στο Παλέ με τον Πανελευσινιακό (75-61) με αποκάλυψη έναν ακόμα μικρό τον Λαρεντζάκη(14π) και 4/4τρ του γερόλυκου Ασημακόπουλου. Στα θετικά για την Ελευσίνα που δεν είναι καλά οι 12π του νέου ουσιαστικά Ούζας. Τέλος ζωντανός έμεινε ο Ηλυσιακός που με τον Νίκο Χατζή να γράφει ιστορία καθώς πλέον έγινε ο πρώτος σκόρερ της Α1(!)στα 38 του, νίκησε τον Ίκαρο με 79-71 στο ντέρμπι παραμονής. Ο Ηλυσιακός ήταν μπροστά με 28-12,έμεινε πίσω με 62-67(!) αλλά έκανε τρομερό φινάλε και ελπίζει με τον Ίκαρο παρά τους 22π του Ρόμπερτσον να είναι σοφτ Συνεπώς μάχη Άρη,Απόλλωνα(μια νίκη μπροστά οι δύο τους) και Τρίκαλα-ΑΓΟΡ για δύο θέσεις στα πλέι οφ και χαμός στην ουρά με Ελευσίνα(έχει τις ισοβαθμίες), Ίκαρο και Ηλυσιακό μαζί με 6 νίκες και ένας μόνο θα σωθεί!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΡΑΣ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (8) Ηλυσιακός,ΙΚΑΡΟΣ,Αρης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (6) Τρίκαλα, ΚΑΟΔ, Κηφισιά

ΙΚΑΡΟΣ (6) Άρης, Κολοσσός, ΠΑΟΚ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (6) ΚΟΛΟΣΣΟΣ, Παοκ, ΑΓΟΡ

ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(2 νίκες) ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΙΚΑΡΟΣ ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα