Έφοδος εισαγγελέων και ΣΔΟΕ στα γραφεία και το σπίτι του Λιακουνάκου!

14:26 17/11/2014 - Πηγή: Bam

έφοδο στην κατοικία και στις επιχειρήσεις του Θωμά Λιακουνάκου, πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι οικονομικοί εισαγγελείς σε συνεργασία με κλιμάκια του ΣΔΟΕ!

Οι εισαγγελικές αρχές αναζήτησαν στοιχεία από κινήσεις λογαριασμών οι οποίοι συνδέονται με μίζες που δόθηκαν για εξοπλιστικά προγράμματα.

Στα χέρια των αρμόδιων δικαστών που διερευνούν το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά βρίσκονται κινήσεις λογαριασμών offshore εταιρειών που συνδέονται με το γνωστό αντιπρόσωπο οπλικών συστημάτων Θωμά

Λιακουνάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της μέσω των εταιρειών αυτών διακινήθηκαν περισσότερα από 80 εκατ. δολάρια για τις λεγόμενες διακριτικές πληρωμές.

Ανάμεσα στους αποδέκτες μαύρου χρήματος για τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα όπως η γιγαντιαία σύμβαση για την προμήθεια αρμάτων μάχης Leopard από τη Krauss Maffei και η αγορά των ελικοπτέρων Απάτσι, περιλαμβάνονται υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και κορυφαία πολιτικά στελέχη.

Οι αρμόδιοι εισαγγελείς εκτιμούν ότι ένα μεγάλο μέρος από τις προμήθειες κατέληξε και σε πολιτικά κόμματα. πηγη: lykavitos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα