Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όποιος κι αν είναι στην ΕΠΟ…

06:50 17/11/2014 - Πηγή: Bam

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον πραγματικό στόχο των επιθέσεων στον Σαρρή κι αναρωτιέται κάτι που αφορά τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

***Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ο στόχος των επιθέσεων που δέχεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής, με αφορμή την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εσχάτως η εθνική ομάδα, δεν είναι ο ίδιος ο Σαρρής, αλλά ο Β. Μαρινάκης,

δηλαδή ο Ολυμπιακός.

***Αφορμή είναι η τραγωδία της εθνικής ομάδας. Οι όποιες επιθέσεις, γιατί υπάρχουν νομίζω και λιγοστές τέτοιες, που έχουν πραγματικά στόχο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατ΄επέκταση την εθνική μας, απλά συνιστούν την εξαίρεση που πάντοτε υπάρχει για να επιβεβαιώνει τον κανόνα.

***Η συντριπτική πλειοψηφία των επιθέσεων, οι οποίες είναι τέτοιες και τόσες που σε λίγο θα μας κάνουν να…συμπαθήσουμε τον Σαρρή, αποτυπώνει την θέληση μαύρων, πράσινων, κίτρινων και λοιπών δυνάμεων: να φύγει από τη μέση ο Σαρρής, γιατί και καλά αυτός «εξυπηρετεί» τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.
Από την πλευρά μου, απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω κάτι στους αντιπάλους του Ολυμπιακού…

***Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας, αυτός με τις περισσότερες επιτυχίες και τον περισσότερο λαό, παίρνει (σχεδόν) κάθε χρόνο τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα εδώ και 18 χρόνια, με πέντε διαφορετικούς προέδρους στην ΕΠΟ.

***Πρώτα με τον Αλημίση. Μετά με τον Αλεξανδρίδη. Ακολούθως με τον Γκαγκάτση. Στη συνέχεια με τον Πιλάβιο. Και τώρα με τον Σαρρή. Άλλοι έμειναν περισσότερο στην προεδρία της ΕΠΟ κι άλλοι λιγότερο. Όμως, ο πρωταθλητής ήταν ο ίδιος-ο Ολυμπιακός.

***Και τα παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, απλούστατα γιατί έχει όλα αυτά τα χρόνια καλύτερη ομάδα. Και προέδρους με δυναμική και οντότητα, που βάζουν χρόνο, χρήμα και δουλειά στο σύλλογο.

***Άλλοτε πιο εύκολα, όταν έχει πολύ καλύτερη ομάδα κι άλλοτε πιο δύσκολα όταν έχει απλά καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Κι υπήρχαν και φορές, ελάχιστες, δύο, που κι άλλος είχε κι αυτός καλή ομάδα και το πήρε, στις λεπτομέρειες-ας το πούμε έτσι, για να μην το πάω αλλού.

***Συγνώμη, αλλά τι είναι αυτό που τους λέει ότι αν φύγει ο Σαρρής, ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει να παίρνει τα πρωταθλήματα; Πιστεύουν ότι θα φτιάξουν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό; Ειλικρινά το πιστεύουν; Ειλικρινά το πιστεύει αυτό ο κόσμος τους;...

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/o-olumpiakos-prwtathlitis-opoios-ki-an-einai-stin-epo/796680

Keywords
Τυχαία Θέματα