Θανάσης Αντετοκούνμπο: Ισπανικό δημοσίευμα τον φέρνει στον Παναθηναϊκό – Το συμβόλαιο του [vid]

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Φωτιές άναψε το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν σχολίασε στο live του Θανάση Αντετοκούνμπο λέγοντας του να τελειώνει με το ΝΒΑ και να επιστρέψει στο Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Αντετοκούνμπο θα ξαναφορέσει τα πράσινα από την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά, η ιστοσελίδα “piratasdelbasket.net”, αποκάλυψε ότι ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται στον δρόμο της… επιστροφής. Το εν λόγω

δημοσίευμα κάνει λόγο και για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης, ύψους 1.2 εκατ. ευρω για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια με τους Μπακς έχοντας 2.5 πόντους μέσο όρο και 1.1 ριμπάουντ.

Βεβαίως, πρόκειται για ένα σενάριο των Ισπανών και όχι για κάτι διασταυρωμένο. Ωστόσο, ας κάνουμε αναμονή, καθώς πιθανότατα ο Παναθηναϊκός θα κάνει την κίνηση του για τον Έλληνα φόργουορντ.

Το «who is who» του Αντετοκούνμπο

Ο Αθανάσιος Ροτίμι Αντετοκούνμπο (γενν. Σεπόλια, 18 Ιουλίου 1992[1][2] ευρύτερα γνωστός ως Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας διεθνής επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής. Αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ για την ομάδα Μιλγουόκι Μπακς του NBA. Έχει τέσσερις αδελφούς, μεταξύ των οποίων ο NBA 2019 MVP και επίσης παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο παίτκης των Λος Άντζελες Λέικερς, Κώστας Αντετοκούνμπο. Έχει ύψος 2,01 μ.

Παναθηναϊκός

Στις 11 Ιουλίου 2017, επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το Φεβρουάριο του 2018, συμμετείχε στο Ελληνικό All Star Game, όπου αναδείχθηκε ο Πολυτιμότερος Παίκτης. Τον Ιούνιο, κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος ενάντια στον Ολυμπιακό, με 3-2 στη σειρά των τελικών. Ο ίδιος αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του.Μάλιστα αναδείχτηκε ο πιο Θεαματικός Παίκτης του πρωταθλήματος.

Το Φεβρουάριο του 2019, αναδείχτηκε για δεύτερη φορά Πολυτιμότερος Παίκτης του ελληνικού All Star Game. Επίσης, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τον ΠΑΟΚ με 79-73. Τον Ιούνιο του 2019, κατέκτησε το δεύτερο του πρωτάθλημα με τα πράσινα, νικώντας στην σειρά των τελικών τον Προμηθέα Πατρών με 3-0. Ο ίδιος αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο πιο Θεαματικός Παίκτης του πρωταθλήματος.

Μιλγουόκι Μπακς

Στις 16 Ιουλίου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, κάτι που ανακοινώθηκε από την ομάδα μια μέρα αργότερα. Έτσι είναι ξανά συμπαίκτης με τον αδελφό του, Γιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα