Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Ο κομμωτής της Τζένιφερ Άνιστον δείχνει τα κόλπα [vid & pics]

Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Αυτό που τονίζει είναι ότι αυτή την περίοδο το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας σε μια καλή κατάσταση, μέχρι να “ξαναδούμε” το κομμωτήριο. Επίσης, λέει να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε ανταύγειες μόνοι μας… γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.  Όπως αναφέρει, υπάρχουν πολλά προϊόντα, όπως λάδια περιποίησης, προϊόντα για λάμψη, καλά σαμπουάν που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, ενώ για τα λευκά μαλλιά, αναφέρει πως μία καλή λύση είναι τα σπρέι και τα κονσίλερ των λευκών τριχών.

“Κατά την καραντίνα,

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ όπως σπρέι μαλλιών που καλύπτουν τις άσπρες και γκρι τρίχες. Η διάρκειά τους είναι μέχρι να τα ξεπλύνετε. Επίσης μια άλλη επιλογή είναι τα ημίμόνιμα χρώματα. Υπάρχουν ημιμόνιμες βαφές που μπορούν να διαρκέσουν έως και έξι εβδομάδες. Και οι δυο μέθοδοι θα διατηρήσουν ανέπαφο το χρώμα των μαλλιών σας, μέχρι να σας δει από κοντά ξανά ο κομμωτής σας” λέει ο Μάικλ Καναλέ σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης.

Επίσης, προτείνει να προσθέτουμε έλαιο στο μαλακτικό μας για να ενυδατώνονται καλύτερα τα μαλλιά. Επίσης προτείνει σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικό άλας, αλλά συστατικά, όπως έλαιο καρύδας ή αβοκάντο, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρέφουν την τρίχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαφή, Τζένιφερ Άνιστον, [vid,vafi, tzenifer aniston, [vid