Πέδρο Μαρτίνς: Ο Βραζιλιάνος που θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό από τότε που ανέλαβε [vid]

13:51 9/4/2020 - Πηγή: Flash.gr

Πέδρο Μαρτίνς: Την στιγμή που η σεναριολογία έχει αρχίσει ήδη ενόψει της νέας σεζόν, ας σας μεταφέρουμε σε ένα ρεαλιστικό σενάριο και ένα όνομα που θα «παίξει» σίγουρα για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται, για παίκτη που έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, απασχόλησε έντονα τους «ερυθρόλευκους» την προηγούμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και για λεπτομέρειες δεν «έπιασε»

λιμάνι. Ο λόγος για τον Ντάβιντσον.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός της Γκιμαράες έχει χτίσει όνομα στην Πορτογαλία, καθώς θεωρείται από τους καλύτερους εξτρέμ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις καλύτερες συστάσεις στην διοίκηση του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο. Ο άσος της Γκιμαράες πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά μέχρι να ξεσπάσει ο κορονοϊός. Συγκεκριμένα, σε 37 αναμετρήσεις, σκόραρε 10 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ πολλές φορές ήταν απόλυτος game-changer, αλλάζοντας όλο το παιχνίδι.

Είναι «σαϊτα», αγωνίζεται και σαν δεξί εξτρέμ, έχει πολύ καλή ντρίπλα και τελειώνει τις φάσεις. Είναι δεδομένο πως Μπενφίκα και Σπόρτινγκ θα κάνουν την κίνηση τους, αλλά η σχέση που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς με τον παίκτη, πιθανότατα θα έχει την δική της σημασία για πιθανό «γάμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα