Ντιλέινι Ολυμπιακός: Η απόφαση της Μπαρτσελόνα φέρνει εξελίξεις

Ντιλέινι Ολυμπιακός: Πολλά επεισόδια αναμένεται να έχει το σίριαλ ανάμεσα σε Μάλκολ Ντιλέινι και Ολυμπιακό. Μπορεί ο ίδιος ο παίκτης να έχει διαψεύσει πολλάκις τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό και την φημολογούμενη πρόταση, αλλά δεν παύει να είναι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν την περίπτωση

του μέχρι τέλους. Επομένως, η όποια εξέλιξη γύρω από την περίπτωση του, μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο σχετικά με τον επόμενο προορισμό του.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο 1+1 χρόνων. Επομένως, είναι στο χέρι του εάν θα ανανεώσει ή όχι. Από την άλλη, και η Μπαρτσελόνα θα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της του χρόνου; Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, πιθανότατα όχι. Οι Καταλανοί έχουν μεγάλη απώλεια στα έσοδά τους λόγω της πανδημίας του Covid-19 και της διακοπής όλων των αναμετρήσεων.

Όπως τονίζουν στην Ισπανία, οι αθλητές έχουν ήδη δεχτεί το «ψαλίδι» στις περικοπές, αλλά η στυγνή λογική των αριθμών δείχνει πως θα υπάρξει δεδομένα μείωση στο μπάτζετ ενόψει της επόμενης χρονιάς. Αυτό αφορά κυρίως την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, η οποία έκανε… all-in φέτος για τα τρόπαια με μεγάλες μεταγραφές και υψηλά συμβόλαια, χωρίς πάντως να δει αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν ήδη τα δεδομένα για την επόμενη χρονιά, με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να είναι ένας εκ των«φευγάτων».

Σαφέστατα, κι αυτή η εξέλιξη δεν τον… υπογράφει στον Ολυμπιακό, αλλά τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» καταθέσουν πρόταση που θα τον ικανοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντιλέινι Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα,ntileini olybiakos, bartselona