Μεταγραφικό σενάριο με Γκάρι Ροντρίγκες και Πρίγιοβιτς

Μέσα ενημέρωσης από τη Σερβία, το τελευταίο διάστημα, αναφέρουν αρκετά συχνά πως ο Πρίγιοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.  Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι ‘ερυθρόλευκοι’ επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, από τη στιγμή που δεν προβλέπεται να συνεχίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Πάντως, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν πως ο Πρίγιοβιτς έχει επαφές ακόμη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ

είναι σε άμεση επικοινωνία με τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος μιλάει απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που ανοίγει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Όπως και να έχει, τη Τρίτη του Πάσχα ο τύπος της Σερβίας ανέφερε πως πλέον μπαίνει στο κόλπο και η Φενέρμπαχτσε. Εξάλλου, οι Τούρκοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με την Αλ Ιτιχάντ.

Μάλιστα, λόγω της παραχώρησης του Γκάρι Ροντρίγκες στην Φενέρ, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες από τους Σαουδάραβες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιλυθούν με την απόκτηση του Πρίγιοβιτς. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ

Keywords
Τυχαία Θέματα