Δέσποινα Βανδή: Μίλησε για τον άνθρωπο που της άλλαξε το ψευδώνυμο [vids]

Δέσποινα Βανδή: Για την καραντίνα, τον Ντέμη Νικολαΐδη, τη συνεργασία της με τον Φοίβο και τη φημολογούμενη κόντρα με την Άννα Βίσση μίλησε μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα τραγουδίστρια στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας (20/4).

Ξεκίνησε μιλώντας για τις μέρες της καραντίνας

Εκεί γύρω στις 20 μέρες είπα δεν είμαι καλά. Οι πρώτες τρεις εβδομάδες ήταν διαχειρίσιμες. Μου λείπουν οι φίλοι μου και ότι δεν έχω την επιλογή να βγω -όχι ότι έβγαινα- να κάνω μια βόλτα, να πάω σε ένα ταβερνάκι».

Από «Έλλη Μαρά» σε «Δέσποινα Βανδή»

Όπως είναι γνωστό, το όνομα «Δέσποινα

Βανδή» πρόκειται για καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Δέσποινας Μαλέα, και η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είχε επιλέξει το «Έλλη Μαρά» μιας και, αρχικά, τραγουδούσε κρυφά από τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, όμως, για λόγους ευκολίας το άλλαξε σε «Δέσποινα Βανδή» ύστερα από προτροπή του Μίνωα Μάτσα παρά το ότι, στην αρχή, κάποιοι θεωρούσαν πως είχε συγγενική σχέση με τον Αντώνη Βαρδή.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τον πολύχρονο γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Δείτε αναλυτικά όσα είπε…

Keywords
Τυχαία Θέματα