MasterChef 4 Spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι [vids]

MasterChef 4 Spoiler: Ανατροπή στο νέο επεισόδιο του MasterChef, καθώς σύμφωνα με το τρέιλερ, οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, επιστρέφουν ξανά στο reality. Σήμερα, λοιπόν, όπως  δείχνει και το trailer του επεισοδίου του MasterChef 4, θα πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή επιστροφή παικτών που έχουν αποχωρήσει στο σπίτι του.

Σε τρεις από αυτούς, η παραγωγή θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Δηλαδή, τρεις διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο σπίτι και να προσπαθήσουν για δεύτερη φορά προκειμένου να φθάσουν στον στόχο τους τον μεγάλο τελικό.


Συνολικά 15 παίκτες ετοιμάζονται

να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο MasterChef 4, όμως μόνο τρεις θα ξαναμπούν στο σπίτι. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης 21 Απριλίου 2020, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε αποκαλύψεις. «Διαισθητικά θα αποκαλύψουμε σήμερα εδώ, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ότι στο σπίτι του MasterChef σήμερα επιστρέφουν: ο Γιώργος που δεν πρόλαβε να βγει, η Μάρλεν και η Μαριάννα, δύο κορίτσια που όσο ήταν μέσα είχαν δημιουργήσει λίγο και το παιχνίδι τους», είπε χαρακτηριστικά.

Το επεισόδιο του reality μαγειρικής θα αποκαλύψει, λοιπόν, την αλήθεια. Και μπορεί οι τηλεθεατές να είδαν τον Γιώργο να αποχωρεί στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, όμως αυτός επιστρέφει. Η επιστροφή του Γιώργου, ο οποίος αποχώρησε την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 σε άσχημο κλίμα, θα δημιουργήσει ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Ντέμη Γεωργίου με 4 και 3 ψήφους αντίστοιχα ήταν, το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Μαρία Μπέη, λοιπόν, πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και να σώσει την Ντέμη. Με αυτή της την απόφαση όμως, έστειλε στη δοκιμασία αποχώρησης τον Κώστα Νταλιάνη, ο οποίος ακολουθούσε στην ψηφοφορία με 2 αρνητικές ψήφους.

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, έμοιαζε με σπαζοκεφαλιά! Μόνο υψηλού επιπέδου ζητούμενα έπρεπε να εκτελέσουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού μόνο έτσι θα μπορούσαν να αποδείξουν ποιος από τους δύο αξίζει να πάει ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλο του MasterChef.


Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί φυσικά, με τον Πάνο και την Σπυριδούλα, δοκίμασαν, αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των δύο παικτών.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Κώστας Νταλιάνης: (6+7+7+7+6) – 33 βαθμοίΓιώργος Λασκαρίδης: (7+6+6+6+6) – 31 βαθμοί

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, λοιπόν, αποχώρησε από το MasterChef.

Keywords
Τυχαία Θέματα