Κριστιάνο Ρονάλντο: Βαριά κατηγορία για τον Πορτογάλο – Τι διέρρευσε

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στη γειτονική χώρα έχει προκληθεί σάλος με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βρίσκεται στο στόχαστρο. Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για τέταρτη φορά σε έξι εβδομάδες. Το νέο δεν έκανε γνωστο ο ίδιος ο Ντιμπάλα, αλλά μεταδόθηκε από ρεπορτάζ στην Ισπανία.

Στην Ιταλία κατηγορούν τον Ρονάλντο ότι ήταν αυτός που έδωσε την πληροφορία στους δημοσιογράφους και πως είχε τους λόγους του για να το κάνει: δεν θέλει να επιστρέψει στο Τορίνο, καθώς

ήδη από την αρχή της καραντίνας βρίσκεται στη Μαδέιρα.

Τέταρτη φορά θετικός στον κορονοϊό ο Ντιμπάλα

Ο άσος της Γιουβέντους ανακοίνωσε στις 21 Μαρτίου ότι είναι θετικός στον COVID-19 και έκτοτε έδειχνε να είναι καλύτερα. Ωστόσο, κάθε τεστ που έκανε έβγαινε θετικό και έτσι συνέβη και με το τέταρτο, σύμφωνα με το ισπανικό «El Chiringuito».

Αυτό υποδεικνύει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που έχει και δεν μπορεί να αναρρώσει, με τους γιατρούς να σκέφτονται μία ισχυρότερη θεραπεία. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι ίσως να μην μπορέσει να είναι παρών στις προπονήσεις της Γιουβέντους, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 18 Μαίου.

Βέβαια δεν είναι η μοναδική περίπτωση ασθενή ο οποίος αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα, μιας και ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο, αρχικά βρέθηκε θετικός, μετά αρνητικός και ξανά θετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα