Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ανατροπή με τον Αιγύπτιο – Η απόφαση της διοίκησης [vid]

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Μόνο «τελειωμένη» υπόθεση δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Όπως, έγραψε η Livesport και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι», που ήδη σχεδιάζουν τη νέα σεζόν, σκέφτονται σοβαρά να του δώσουν μια ευκαιρία. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει χρόνο να αποφασίσει και να δει, έστω και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αν ταιριάζει στα θέλω του και να τον κρατήσει στην Τούμπα ή όχι. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας επιθυμεί να τον κρατήσει στην ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας που έχει εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες του παίκτη, κάνει σκέψεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ. Άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει πως δεν τίθεται ζήτημα ο ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον Ουάρντα στην ΑΕΛ μετά από την στάση του Κούγια στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Υπενθυμίζεται, πως ο 26χρονος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Λάρισα στο φινάλε της περσινής καλοκαιρινής περιόδου. Ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚέως το καλοκαίρι του 2021 και όπως γίνεται αντιληπτό, αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την επόμενη ημέρα του παίκτη.

Keywords