Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ανατροπή με τον Αιγύπτιο – Η απόφαση της διοίκησης [vid]

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Μόνο «τελειωμένη» υπόθεση δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Όπως, έγραψε η Livesport και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι», που ήδη σχεδιάζουν τη νέα σεζόν, σκέφτονται σοβαρά να του δώσουν μια ευκαιρία. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει χρόνο να αποφασίσει και να δει, έστω και κατά

τη διάρκεια της προετοιμασίας, αν ταιριάζει στα θέλω του και να τον κρατήσει στην Τούμπα ή όχι. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας επιθυμεί να τον κρατήσει στην ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας που έχει εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες του παίκτη, κάνει σκέψεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ. Άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει πως δεν τίθεται ζήτημα ο ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον Ουάρντα στην ΑΕΛ μετά από την στάση του Κούγια στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Υπενθυμίζεται, πως ο 26χρονος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Λάρισα στο φινάλε της περσινής καλοκαιρινής περιόδου. Ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚέως το καλοκαίρι του 2021 και όπως γίνεται αντιληπτό, αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την επόμενη ημέρα του παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ, Ανατροπή, Αιγύπτιο –, [vid],amr ouarnta paok, anatropi, aigyptio –, [vid]